GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΝΑ ΓΙΝΕΙ ένα θαύμα!» ΚΛΑΙΕΙ πάνω από το εικονοστάσι η σύζυγος του 16χρονου Ρομά...

Πάνω από το εικονοστάσι κλαίει και προσεύχεται η σύζυγος του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσ...


Πάνω από το εικονοστάσι κλαίει και προσεύχεται η σύζυγος του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, μετά από τον πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στο σπίτι του 16χρονου η οικογένεια είναι συγκεντρωμένη και παρακαλεί να γίνει ένα θαύμα για να επιστρέψει στο σπίτι τους ο Κώστας.

«Σκοτώνουν έναν άνθρωπο για 20 ευρώ; Λένε συνέχεια ψέματα ότι έφταιγε το παιδί» είπε αγανακτισμένη στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γιαγιά του 16χρονου.

«Θέλουμε μια Δικαιοσύνη. Πήγε ο αστυνομικός να τον σκοτώσει για 20 ευρώ! Μπορούσαν να τον σταματήσουν και να τον συλλάβουν, να πάνε στα δικαστήρια και αντί για 20 να πληρώσει 1.000 – 1.500 ευρώ για να βάλει μυαλό. Αυτό που έκαναν όμως… Αυτός ο αστυνομικός είχε κακία για τους Ρομ. Το πιστεύω. Δεν μπορούσαν να σταματήσουν ένα 16χρονο; Δεν μπορούσαν να ρίξουν στα λάστιχα;» δήλωσε ο παππούς του.

Την ίδια ώρα η Στέλλα, η σύζυγος του Κώστα που προσεύχεται μπροστά από τις εικόνες και το καντήλι λέει ότι το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει κοντά της ο Κώστας: «Θέλω μόνο Δικαιοσύνη και να γίνει καλά ο άντρας μου. Αυτό… Να γίνει ένα θαύμα… Να γυρίσει ξανά κοντά μου».

Έχοντας στην αγκαλιά του το 1,5 έτους εγγόνι του, ο παππούς του 16χρονου λέει ότι ζητά να μπει στη φυλακή ο αστυνομικός: «Ο αστυνομικός θα έπρεπε να σκεφτεί πρώτα τα παιδιά του και μετά να σηκώσει το όπλο και να πυροβολήσει. Ο ένας από τους 4, όπως είδα το βίντεο, έφυγε με ένταση σα να είπε ότι “πάω για να σκοτώσω”. Αν ο κ. Κούγιας έχει παιδιά και λίγο σεβασμό, θα έπρεπε να ντρέπεται που είπε ότι έτρεχε ο γιος μου με 130 χιλιόμετρα. Θέλω να λάμψει η αλήθεια και Δικαιοσύνη. Να μην υπάρχει ρατσισμός και να μην βγει έξω ο αστυνομικός».

2 σχόλια

  1. Τι άλλο θα ακούσουμε… σοράκια το έχετε τερματίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε,καιρο εχουνε να βγουνε οι Μουμτζηδες και οι Μιχαελες και τα Σωτηροπουλακια να μας πουν οτι τζαμπα κλαιει,ας κανει αλλο,ετσι κι αλλιως γεννοβολανε,μας παιρνουν τα επιδοματα και μπλα μπλα και δοξα στο λαμογιο το αφεντικο μας που μασαει δις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση