GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚΑΡΕΙ ο Βασίλειος Κωστέτσος: «ΕΧΩ πέσει 2 φορές θύμα παιδοφιλίας!»

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τα προσωπικά του και μια κατάσταση που βίωσε στο παρελθόν προχώρησε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλειος...



Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τα προσωπικά του και μια κατάσταση που βίωσε στο παρελθόν προχώρησε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος όταν κλήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη καμπάνια του οίκου Balenciaga η οποία έχει προκαλέσει δικαιολογημένο σάλο καθώς δείχνει μικρά παιδιά να ποζάρουν κρατώντας τσάντες με αρκουδάκια στολισμένα με BDSM αξεσουάρ!

«Έχω βιώσει και ο ίδιος σε μικρή ηλικία, λίγο πριν γίνω έφηβος έχω υποστεί ένα είδος, που θα μπορούσε να είναι παιδοφιλία. Ευτυχώς, με προστάτευσαν όλα αυτά με τα οποία με μεγάλωσαν οι γονείς μου, παρόλο που ήμουν πολύ μικρός.

Και ήταν και μία άλλη φορά. Οπότε μπορώ να έχω άποψη για την παιδοφιλία ο ίδιος», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο σχεδιαστής, ανοίγοντας την καρδιά του.

Όσο για την καμπάνια η οποία έχει δεχθεί πλήθος αρνητικών σχολίων είπε:
«Όλοι αυτοί οι influencers τι φοβούνται; Περιμένουν να τελειώσει όλο αυτό και να κρατήσουν τη Balenciaga τσάντα και το Balenciaga παπούτσι; Για εμένα θα είναι σαν να γράφει η τσάντα πάνω παιδόφιλος/η», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση