GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ! ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ του Δημ. Στρατούλη για το 2015...

Ο Δημήτρης Στρατούλης πραγματοποίησε, στην κατάμεστη από συμμετέχοντες/σες αίθουσα του Σεράφειου, η πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γρ...


Ο Δημήτρης Στρατούλης πραγματοποίησε, στην κατάμεστη από συμμετέχοντες/σες αίθουσα του Σεράφειου, η πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γραμματέα της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Δημήτρη Στρατούλη «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα, Ιανουάριος – Αύγουστος 2015», εκδόσεις ΤΟΠΟΣ.

Ο συντονιστής της συζήτησης Πέτρος Παπακωνσταντίνου και οι ομιλητές Νίκος Χουντής, Σοφία Σακοράφα, Λεωνίδας Βατικιώτης και Δημήτρης Σαραφιανός με τις παρεμβάσεις τους συνέβαλαν σε ένα γόνιμο προβληματισμό και σε μία ουσιαστική συζήτηση, με βάση το βιβλίο, για το εάν και πως τα πράγματα θα μπορούσαν τότε να πάνε αλλιώς.
Θέματα συζήτησης
Αν θα μπορούσε να αποτραπεί η συνθηκολόγηση με τους δανειστές και η υπογραφή του 3ου μνημονίου από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και την τότε κυβέρνησή του και να ακολουθηθεί ένας διαφορετικός φιλολαϊκός αντιμνημονιακός δρόμος, για τον οποίο αγωνίζονταν η τότε ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ του ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις της Αριστεράς μέσα ή έξω από αυτόν. Επίσης, και για το πώς οι σύγχρονες προκλήσεις πρέπει να αντιμετωπιστούν ενωτικά και μετωπικά από τις δυνάμεις της Αριστεράς.

1 σχόλιο

  1. Επειδη τους ξερω,τρεις λαλουν και δυο χορευουν ειναι.Ο,τι θυμουνται χαιρονται.Χωρια που εχουν και καποια πικρια,οποτε καταντουν πιο αξιοθρηνητοι με τις επιλογες και το ταιμιγκ.Ειναι λυπηρο,ενας αριστερος,απο πικα, να γινεται δεκανικι ενος διεστραμμενου,απολυταρχικου καθαρματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση