GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ! ΓΕΡΜΑΝΟΣ βουλευτής παράτησε σύζυγο και 3 παιδιά για να ζήσει με πορνοσταρ...

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Γερμανία η σχέση του βουλευτή των «Ελεύθερων Δημοκρατών» Χάγκεν Ράινχολτ με την 43χρονη πρώην πορνοστάρ Ανίνα Ο...


Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Γερμανία η σχέση του βουλευτή των «Ελεύθερων Δημοκρατών» Χάγκεν Ράινχολτ με την 43χρονη πρώην πορνοστάρ Ανίνα Ουκάτις.

Όπως είπε ο ίδιος ο βουλευτής η σχέση αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια μέσα στο FDP, καθώς η Ουκάτις έχει εκφράσει δημοσίως τις πολιτικές της φιλοδοξίες, ανακοινώνοντας ότι θα είναι υποψήφια με τους «Ελεύθερους Δημοκράτες» στις τοπικές εκλογές του 2023 στο Έλμσορν, που βρίσκεται στο κρατίδιο Σλέσβιγκ - Χόλσταϊν.

Σήμερα, η Ανίνα Ουκάτις διευθύνει τη δική της εταιρεία «Holsteiner Grund & Boden».
Ο βουλευτής του FDP με την Ανίνα Ουκάτις

Ο βουλευτής των «Ελεύθερων Δημοκρατών» χώρισε την επί 16 χρόνια σύντροφο και μητέρα των τριών παιδιών τους για να βρίσκεται στο πλευρό της Ουκάτις. Η 51χρονη πρώην σύντροφός του, Καρολίν Πράισλερ, είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και μέλος του κόμματος FDP στο Μπάρτ, που βρίσκεται στο κρατίδιο Μεκλεμβούργο- Πομερανίας.
Ο Χάγκεν Ράινχολτ με την Καρολίν Πράισλερ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση