GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ! ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ (και πάλι) Καραμανλή - Σαμαρά...

Μαζί έφαγαν το βράδυ της Τετάρτης οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Οι δ...


Μαζί έφαγαν το βράδυ της Τετάρτης οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Οι δυο τους έκλεισαν ραντεβού σε εστιατόριο στα βόρεια προάστια, σε ένα δείπνο με έντονο πολιτικό ενδιαφέρον και με εσωκομματικό νόημα.

Το δείπνο μεταξύ των δύο πρωθυπουργών κανονίστηκε με πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά, για να ανταποδώσει εκείνο στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου Σαμαράς και Καραμανλής συνέφαγαν μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι σε εκείνο το τραπέζι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία του Κώστα Καραμανλή, ενώ το κανόνισαν ενόσω βρίσκονταν στο Βελλίδειο, όπου παρακολουθούσαν την ομιλία του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση