GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΛΩΣΗ Λοβέρδου: «Και εμένα παρακολουθούσαν. Είμαι παθών...»

Θύμα παρακολούθησης παραδέχθηκε ότι έπεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφέροντας πως είναι «παθών». Στη συνέχεια, γνωσ...


Θύμα παρακολούθησης παραδέχθηκε ότι έπεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφέροντας πως είναι «παθών».

Στη συνέχεια, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να ψάξει το θέμα μέσω της αρμόδιας υπηρεσίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, συνομιλώντας με πολιτικούς συντάκτες.

«Στις 2 η στις 9 Απριλίου» εκτίμησε στο μεταξύ μιλώντας  σε τηλεοπτική εκπομπή ότι θα διεξαχθεί ο πρώτος γύρος των εκλογών.


1 σχόλιο

  1. Ε!και στα τετοια μας,γιατι εσενα δικαιως,εφ'σον με τις πραξεις σου εισαι κινδυνος για το Εθνος[φραγκο δεν πηραμε απο την Νοβαρτις εξ'αιτιας σου]Και να σου πω;Τα παραπονα σου στη κατουρημενη ποδια που γλυφεις,σρον Μητσοτακη.Και τωρα τελευταια,πώς μυριζει κατρουλιλα,μη σου πω και σκατουλιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση