GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ! Η ΜΕΣΑΙΑ ΛΩΡΙΔΑ δόθηκε στην κυκλοφορία μετά τις κατολισθήσεις...

Οι οδηγοί καλούνται να είσαι προσεκτικοί όταν διασχίζουν το σημείο όπου έχουν πέσει οι βράχοι. Στην κυκλοφορία δόθηκε η μεσαία λωρίδα στην Κ...


Οι οδηγοί καλούνται να είσαι προσεκτικοί όταν διασχίζουν το σημείο όπου έχουν πέσει οι βράχοι.

Στην κυκλοφορία δόθηκε η μεσαία λωρίδα στην Κακιά Σκάλα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, όπως ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός. Ωστόσο, οι οδηγοί που περνούν με τα αυτοκίνητά τους από το σημείο όπου είχε γίνει η κατολίσθηση καλούνται να είναι προσεκτικοί.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας αποδόθηκε στις 17:30 το απόγευμα του Σαββάτου. Η κυκλοφορία στην περιοχή διεξάγεται πλέον από δύο λωρίδες, ενώ ανοιχτή είναι και η ΛΕΑ).
Η ανάρτηση της Ολυμπίας Οδού

Να θυμίσουμε ότι την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Αντωνίου Ελευθεριάνου προκάλεσε το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου λόγω της πρόσφατης πτώσης βράχων.

Ο κ. Ελευθεριάνος έδωσε παραγγελία να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της επικίνδυνης παρέμβασης στην οδική συγκοινωνία.

Τι θα ελεγχθεί
Και συγκεκριμένα θα ελεγχθεί, μεταξύ άλλων, γιατί το ανάχωμα που είχε κατασκευαστεί αποδείχτηκε ανεπαρκές, αν είχε κατασκευαστεί με ατέλειες από την αρχή καθώς κι αν υπήρχε υποχρέωση να συντηρείται αυτό.

Στο τέλος της έρευνας ο εισαγγελέας αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση