GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ αστικό λεωφορείο! ΣΟΒΑΡΑ επεισόδια (τη νύχτα) στο Μενίδι...

Νέα ένταση επικρατεί στο Μενίδι από το βράδυ της Τετάρτης, όταν Ρομά διαμαρτυρόμενοι για τον πυροβολισμό του 16χρονου απο αστυνομικό κατά τη...


Νέα ένταση επικρατεί στο Μενίδι από το βράδυ της Τετάρτης, όταν Ρομά διαμαρτυρόμενοι για τον πυροβολισμό του 16χρονου απο αστυνομικό κατά την διάρκεια καταδίωξης προκάλεσαν επεισόδια και πυρπόλησαν λεωφορείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πέτρες στο λεωφορείο και το ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια επιτέθηκαν στον οδηγό και έβαλαν φωτιά στο όχημα το οποίο κάηκε ολοσχερώς.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, ενώ οι Ρομά έχουν στήσει οδοφράγματα και εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον τους. Το βράδυ της Τετάρτης (7/12) στη περιοχή του Ασπρόπυργου στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ 120 σημειώθηκε διάρρηξη σε κατάστημα με ελαστικά λίγο πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια.

Επεισόδια από Ρομά έγιναν νωρίτερα στα Μέγαρα και στο Αγρίνιο, καθώς και στον Ασπρόπυργο, ενώ σε εξέλιξη είναι μπλόκο στην Εθνική Πατρών-Πύργου και στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας όπου ρομά καίνε λάστιχα και κάδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση