GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΠΛΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ για την Κουτροκόη! ΕΧΑΣΕ τη δουλειά της, την χώρισε και ο σύντροφός της...

Διπλό χτύπημα για την Ντόρα Κουτροκόη, καθώς, εκτός από το «ξήλωμά» της, και μάλιστα εν μέσω της σεζόν, από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «...


Διπλό χτύπημα για την Ντόρα Κουτροκόη, καθώς, εκτός από το «ξήλωμά» της, και μάλιστα εν μέσω της σεζόν, από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» με τους Ακη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου, και το «διαζύγιό» της από τον Σκάι, η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει να διαχειριστεί και έναν ακόμη χωρισμό, αυτόν από τον σύντροφό της.


Η ξανθιά παρουσιάστρια και μητέρα ενός παιδιού, μετά το διαζύγιό της από τον οπερατέρ της ΕΡΤ Μανώλη Λουπασάκη, είχε βρει τα τελευταία περίπου δύο χρόνια τον έρωτα στο πρόσωπο ενός δημοσιογράφου, ο οποίος, μάλιστα, ήταν παντρεμένος με την κόρη πρωτοκλασάτης πολιτικού. Οι δυο τους, αν και προσπαθούσαν να ζουν διακριτικά και να μην προκαλούν τα αδιάκριτα βλέμματα, εντούτοις δεν ήταν εύκολο να κρυφτούν και όλοι γνώριζαν για τη σχέση τους, η οποία, αν και για αρκετά χρόνια ήταν φιλική, στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ερωτική.

Ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Και, σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε άλλη μια… κατραπακιά που αφορά την επαγγελματική της ζωή, αφού  της ανακοινώθηκε από τη διευθύνουσα σύμβουλο του σταθμού Εύη Κουτσαυτάκη (μια και ήταν προσωπική της απόφαση) ότι η Πέμπτη ήταν  η τελευταία της μέρα στο κανάλι και στην εκπομπή «Σήμερα»!

Η δημοσιογράφος, που επιλέχθηκε να είναι η γυναικεία παρουσία στην εκπομπή και να αντικαταστήσει τη Μαρία Αναστασοπούλου, δεν «έδεσε» καθόλου με τους δυο συναδέλφους της Οικονόμου και Παυλόπουλο, παρόλο που με τον δεύτερο είχαν συνυπάρξει στο Open.

Επίσης, η πολυσύνθετη εκπομπή είχε πρακτικά πολλά θέματα, όπως για παράδειγμα αυτό των παραθύρων, όπου σε μόνιμη βάση, πέραν των καλεσμένων, υπήρχαν και τρία παράθυρα, ένα για κάθε παρουσιαστή, με αποτέλεσμα ο τηλεθεατής να παθαίνει σύγχυση.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα ο ρόλος της είχε περιοριστεί κατά πολύ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενε την παύση της, και μάλιστα μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν…

1 σχόλιο

  1. Αυτά παθαίνει όποιος γλύφει την εξουσία αντι να την ελέγχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση