GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΦΑΓΗ! ΧΟΛΕΡΙΚΗ επίθεση του Πρετεντέρη στην Μποφίλιου...

Οι φωτογραφίες της Νατάσσας Μποφίλιου από το Λονδίνο προκάλεσαν μια άνευ προηγουμένου επιθετικότητα εναντίον της, αρχικά στα μέσα κοινωνικής...


Οι φωτογραφίες της Νατάσσας Μποφίλιου από το Λονδίνο προκάλεσαν μια άνευ προηγουμένου επιθετικότητα εναντίον της, αρχικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή έχει δηλώσει Αριστερή και έχει υποστηρίξει δημόσια το ΚΚΕ.

Ο δημοσιογράφος και νέος εκδότης του "Βήματος", Γιάννης Πρετεντέρης, στο άρθρο του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, καταλήγει με το  εξής συμπλεγματικό σχόλιο:

«Κι αν η Ουκρανία δεν πολεμούσε με τον ηρωισμό που όλοι της αναγνωρίζουν, ο Πούτιν θα έκοβε σήμερα βόλτες με την Μποφίλιου στο Λονδίνο».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευκλείδης Τσακαλώτος του απάντησε με ανάρτησή του:
«Σήμερα ο Γιάννης Πρετεντέρης γράφει το παρακάτω ακροδεξιό παραλήρημα στα Νέα. (Εικόνα)
Εγώ λοιπόν, ο Τσακαλώτος (ο λάθος), επειδή τον βλέπω νευρικό και αγχωμένο θα του αφιερώσω 2 στίχους από ένα τραγούδι. Ένα τραγούδι να ακούει από τώρα μέχρι τις εκλογές. Κάθε μέρα.Δυο στίχους από ένα τραγούδι της Μποφίλιου:
“Έρχονται οι μέρες του φωτός, οι μέρες του φωτός μια εποχή τελειώνει… μια εποχή τελειώνει…”».

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, σε συζήτηση στην πρωινή εκπομπή με τον Δ. Οικονόμου και Α. Παυλόπουλο, είχε υποστηρίξει ως αυτονόητη τη φασαρία που γίνεται.

«Δεν θα την σχολίαζε κανείς, δεν θα δεχόταν σχόλια, ούτε από τη μία πλευρά, ούτε από την άλλη, αν προηγούμενος δεν υπήρχαν οι πολιτικές δηλώσεις», ανέφερε προσθέτοντας: «Όταν κάνεις μία πολιτική δήλωση μπλέκεσαι σε ένα μύλο πολιτικής δήλωσης. Δεν είναι θέμα αριστερού ή δεξιού. Η πολιτική δήλωση έχει σημασία. Μπορείς να είσαι ότι θέλεις. Όταν παίρνεις θέση και χώνεσαι μέσα στα αλώνια της πολιτικής αντιπαράθεσης θα είσαι έτοιμη να δεχθείς και σχόλια».

Ο Παναγιώτης Βλάχος, στέλεχος του επικοινωνιακής ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος βουλευτής στο βόρειο τομέα της Β Αθήνας, υποστήριξε την Ν. Μποφίλιου λέγοντας: «Δικαίωμα της #Μποφιλιου να φορά ο,τι θέλει & να επιλέγει την αισθητική της. Όχι να κρίνεται για τις απόψεις της από τα ρούχα της».

Και η αντιπρόεδρος γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ζέφη Δημαδάμα συμπλήρωσε: «Η εύκολη κριτική ειδικά σε γυναίκες … για όλα. Φτανει! #Μποφιλιου».

Στο «Πρωινό μας» (ΣΚΑΪ) ήταν καλεσμένος ο στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος που ειρωνεύτηκε από τους πρώτους τη Ν. Μποφίλιου.

Η συμπαρουσιάτρια της εκπομπής Έλενα Χριστοπούλου μετέφερε την απάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου σε συνομιλία που είχε μαζί της: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».

2 σχόλια

  1. Πρετεντέρη, που παριστάνεις τον ανήξερο, τους ίδιους υποστηρίζετε στο Ουκρανικό. Το δούλεμα πάει σύννεφο..
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το οτι η πολιτικες πεποιθησει, ενος ανθρωπου,δεν ειναι ενα μονοσημαντο οικονομικο μεγεθος,αλλα μια ολοκληρη νοοτροπια και ενας τροπος ζωης,χρειαζεται μυαλο τουλαχιστον μονοκυτταρου οργανισμου,που τα συμπλεγματικα ψασιστοειδη,δεν διαθετουν.Τα ξιπασμενα τιποτα,απο ανασφαλεια και νοσηροτητα,επιτιθενται σε οτιδηποτε βεβαιωνει την ανυπαρξια τους.Ο Πρετεντερης και οι συν αυτω,πηγαινει ενα βημα παραπερα,επιδεικνυοντας τον χαρακτηρα ενος αμβλυνοα arion lusitanicus[ειδος γυμνοσαλιαγκα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση