GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΕΛΟΣ! ΕΚΛΕΙΣΕ ο ναός των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό και έφυγε ο παπα-Δημήτρης...

Ο ιερός ναός των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, φαίνεται πως είναι κλειστός και άδειος, μετά την  απόφαση της Ιεράς Συνόδου να απομακρύνει τ...


Ο ιερός ναός των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, φαίνεται πως είναι κλειστός και άδειος, μετά την  απόφαση της Ιεράς Συνόδου να απομακρύνει τον παπα-Δημήτρη Λουπασάκη.

Η Ιερά Σύνοδος είχε δώσει διορία στον παπά Δημήτρη Λουπασάκη να εγκαταλείψει τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού και να επιστρέψει στην ενορία του, στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στου Ζωγράφου.

Ο παπά-Δημήτρης φέρεται να έχει στα χέρια του, το σχετικό έγγραφο και σύμφωνα με πηγές, προτίθεται να σεβαστεί την απόφαση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου οπότε και αποχώρησε αθόρυβα από τον ναό πριν από τρεις εβδομάδες και πλέον στους Αγίους Ισιδώρους τελεί τις λειτουργίες ένας άλλος ιερέας, προερχόμενος από τη Μονή Πετράκη, στη δικαιοδοσία της οποίας είναι οι Αγιοι Ισίδωροι.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, εκείνος χρειάστηκε να μεταβεί στην Κρήτη, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας η μητέρα του. Ωστόσο εκκλησιαστικοί κύκλοι αναφέρουν ότι η μετακίνησή του στο νησί σηματοδότησε την απομάκρυνσή του από τους Αγίους Ισιδώρους και τη μετάβαση στην επόμενη ημέρα για τον ναό του Λυκαβηττού.

Ο παπα-Δημήτρης, ισχυρίζεται ότι πραγματοποιεί θαύματα χάρη σε έναν σταυρό- κειμήλιο από τους Ιερούς Τόπους (Σταυρός του Ιησού, όπως τον αποκαλεί).


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση