GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιμένουμε "πλαφόν" και στα υπερκέρδη, Τραπεζών, Σουπερμαρκετάδων, παρόχων ρεύματος, εφοπλιστών και Εκκλησίας! Για να μπούμε στο μάτι του Πούτιν!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Από αύριο, τίθεται σε ισχύ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το πλαφόν της τιμής του Ρωσικού πετρελαίου, που...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Από αύριο, τίθεται σε ισχύ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το πλαφόν της τιμής του Ρωσικού πετρελαίου, που... καθορίστηκε, στα 60 ευρώ το βαρέλι, από 65-70 ευρώ, που κυμαίνεται, σήμερα.
Ανάλογη απόφαση αναμένεται να πάρει η Αυστραλία και οι G7.
Η Ουγγαρία, που διαφώνησε με την απόφαση, εξαιρέθηκε, από την υποχρέωση.
Έτσι, σύσσωμο το καπιταλιστικό ιερατείο έβαλε την υπογραφή του, στον ενταφιασμό της δικής του προπαγάνδας, για την δήθεν "αυτορρύθμιση των αγορών", που αποτελεί ταμπού, για την συσσώρευση κερδών των απανταχού ελίτ και την παράλληλη φτωχοποίηση των λαών.
Ταυτόχρονα, δεν μπορεί να πετύχει, έτσι, το σταμάτημα της ροής του Ρωσικού πετρελαίου, καθώς η Ρωσία έχει εντάξει στον στόλο της 103 τάνκερ και θα συνεχίσει τον εφοδιασμό της Κίνας, της Ινδίας, της Τουρκίας και άλλων πελατών με τον δικό της στόλο. (χάνουν οι Ελληνες εφοπλιστές). Για την Ουγγαρία υπάρχει απευθείας αγωγός πετρελαίου, από την Ρωσία.
Πάντα, βέβαια, υπάρχει η δυνατότητα των αγορών πετρελαίου, από την Ουγγαρία, που μπορεί με την σειρά της, να το μεταπωλεί, σε χώρες της ΕΕ, αλλά σε πολύ ανώτερες, από το πλαφόν, τιμές και φυσικά, εφόσον οι "τιμωροί" κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία και κλείνουν τα μάτια.
Το "πείραμα" του πλαφόν ενέχει έναν επιπλέον κίνδυνο. Να ανακοινώσουν οι χώρες του ΟΠΕΚ+ μείωση της παραγωγής, που σε συνδυασμό με την έλλειψη, (Ιράν και Βενεζουέλα είναι σε κυρώσεις) να εκτινάξει τις τιμές στα Χρηματιστήρια, στα ύψη.
Αυτό δεν πρέπει να αποκλείεται, καθώς όλες οι πετρελαιοπαραγωγικές χώρες θ΄αντιληφθούν τον κίνδυνο, που διατρέχουν, από παρόμοιες αποφάσεις, εναντίον τους, στο μέλλον με οποιοδήποτε πρόσχημα.
Πάρτε ποπ κόρν, καθίστε στους καναπέδες αναπαυτικά, παρακολουθείστε τους κομματάρχες να διαφωνούν, συμφωνώντας, και έχετε έτοιμα τα πορτοφόλια σας, για να πληρώσετε το τίμημα.
Για να μπούμε στο μάτι του Πούτιν!
Μια χαρά τα καταφέρνετε, εκεί στην Ευρώπη σας με τα "πλαφόν"!
Περιμένουμε "πλαφόν" και στα υπερκέρδη, Τραπεζών, Σουπερμαρκετάδων, παρόχων ρεύματος, εφοπλιστών και Εκκλησίας!
Αποδείξατε ότι ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση