GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Συνταγματάρχης ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ λήστεψε (με χειροβομβίδα) τράπεζα στην Αργυρούπολη...

Τεράστια ήταν η έκπληξη των αστυνομικών που συνέλαβαν τον ληστή ο οποίος, νωρίτερα σήμερα το πρωί, είχε μπει σε υποκατάστημα γνωστής τράπεζα...


Τεράστια ήταν η έκπληξη των αστυνομικών που συνέλαβαν τον ληστή ο οποίος, νωρίτερα σήμερα το πρωί, είχε μπει σε υποκατάστημα γνωστής τράπεζας στην περιοχή της Αργυρούπολης και την είχε ληστέψει με την απειλή μιας χειροβομβίδας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είναι 53 ετών και εν ενεργεία συνταγματάρχης του στρατού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ληστεία η οποία σημειώθηκε στις 09.40 το πρωί η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα.

Τελικά, υπήρξε αποτέλεσμα καθώς ο δράστης συνελήφθη στην περιοχή της Δάφνης από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Αν και δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του, πιθανότατα είναι το ίδιο πρόσωπο που έκανε άλλες δύο ληστείες σε τράπεζες της Νέας Σμύρνης και της Δάφνης και εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες επιθέσεις.

Μάλιστα, αν πρόκειται για το συγκεκριμένο άτομο το πρόσωπό του έχει αποτυπωθεί και σε βίντεο που έφερε στην δημοσιότητα το τηλεοπτικό κανάλι MEGA.

Το άτομο αυτό συνήθως παρακολουθεί τις τράπεζες για τυχόν παρουσία αστυνομίας και στη συνέχεια μπουκάρει σε αυτές κρατώντας στο χέρι του μια χειροβομβίδα. Με αυτή απειλεί τους υπαλλήλους ότι θα τραβήξει την περόνη και θα γίνει έκρηξη αν δεν του δώσουν τα χρήματα που ζητάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση