GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΗΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ από τον Σκάι! ΕΞΑΛΛΗ με Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο η Ντόρα Κουτροκόη...

Την απόλυσή της από τον ΣΚΑΙ υπέγραψε το πρωί της Παρασκευής η Ντόρα Κουτροκόη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στο Πρωινό, η δημοσ...


Την απόλυσή της από τον ΣΚΑΙ υπέγραψε το πρωί της Παρασκευής η Ντόρα Κουτροκόη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στο Πρωινό, η δημοσιογράφος μπήκε στο κανάλι στις 11:01 και βγήκε στις 11:19.

Η ίδια η Ντόρα Κουτροκόη δήλωσε στην κάμερα τα εξής: «Υπέγραψα μόλις την απόλυση, αποχωρώ από το κανάλι. Η αντιπρόταση έγινε χθες το απόγευμα στις 4 μετά από όλα όσα είχαν ειπωθεί στις εκπομπές. Ήταν για βοηθός αρχισυντάκτη που δεν είχε σχέση με το αντικείμενό μου και με την αρχισυνταξία που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια».

«Είμαι στενοχωρημένη γιατί έγινε πολύ ξαφνικά, σε χρονική στιγμή που είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε ακριβώς αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας» συμπλήρωσε.

«Δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον»
Στην ερώτηση για το αν δέχτηκε στήριξη από τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, η Ντόρα Κουτροκόη απάντησε: «Όταν είσαι τόσα χρόνια σε μια δουλειά και έχεις μια εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους».

«Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική για τους ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι. Δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον, πήγα μόνο στα κορίτσια στο μακιγιάζ» κατέληξε η Ντόρα Κουτροκόη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση