GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΟ IN.GR! ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ το (εμπρηστικό) άρθρο για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ...

Ερωτήματα έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το in.gr «κατέβασε» το δημοσίευμα που αναφερόταν στον Κωνσταντίνο Φλώρο, αρχηγό ΓΕΕΘΑ, και το οποίο...



Ερωτήματα έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το in.gr «κατέβασε» το δημοσίευμα που αναφερόταν στον Κωνσταντίνο Φλώρο, αρχηγό ΓΕΕΘΑ, και το οποίο υποστήριζε πως ο ίδιος έχει δημιουργήσει την δική του ατζέντα και στρατηγική και αμφισβητεί θεσμούς.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναρτήθηκε δύο μόλις ημέρες μετά τις νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento σύμφωνα με το οποίο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ.

Το επίμαχο δημοσίευμα, το οποίο εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα, προκάλεσε και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει θέση για την υπόθεση τονίζοντας ότι η σιωπή τους για τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν την κορυφή της στρατιωτικής ηγεσίας είναι ακατανόητη, ανεύθυνη και επικίνδυνη.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση