GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τους New York Times: «ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο τιμοκατάλογος της Intellexa για το Predator!»

Τον πλήρη τιμοκατάλογο της Intellexa για το Predator δημοσιεύουν οι New York Times , όπως προκύπτει από την εμπορική πρόταση της Intellexa ...


Τον πλήρη τιμοκατάλογο της Intellexa για το Predator δημοσιεύουν οι New York Times, όπως προκύπτει από την εμπορική πρόταση της Intellexa σε ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών το 2021.

Το νέο ντοκουμέντο έρχεται σε συνέχεια των αποκαλύψεων της αμερικανικής εφημερίδας, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν γνώριζε απλά για το κατασκοπευτικό λογισμικό Predator που πωλούσε η Intellexa, αλλά αδειοδοτούσε τις πωλήσεις της εταιρείας σε συγκεκριμένους πελάτες.

Σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα, το κόστος για το «βασικό» πακέτο παρακολουθήσεων ανέρχεται στα 13,6 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πρόταση της εταιρίας στον εν δυνάμει πελάτη της, τεκμαίρονται οι τρομακτικές δυνατότητες του Predator, αφού αρκεί το πάτημα ενός πλήκτρου για να μολυνθούν τα κινητά ανεξαρτήτως λογισμικού (Android ή iOS).

Η Intellexa διαφημίζει στην ουκρανική υπηρεσία, ότι με το Predator θα μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα 20 στόχους που βρίσκονται εντός της χώρας προέλευσης της sim κάρτας.

Επίσης, με «μόλις» 3,5 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω, θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης στόχων εκτός της χώρας.

Με 950.000 ευρώ θα μπορεί ο ενδιαφερόμενος να μολύνει κινητά περνώντας απλώς δίπλα από τον στόχο με ένα ειδικό σακίδιο πλάτης καθώς θα παρεμβάλλεται στο wifi.

Με 4,5 εκατ. ευρώ, θα αποκτά ειδικό όχημα με παρόμοιο αλλά πιο εξελιγμένο εξοπλισμό που διαθέτει με μεγαλύτερη εμβέλεια.

Ο τιμοκατάλογος που δημοσίευσαν οι New York Times:


























Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση