GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Αίτημα δικαστικής συνδρομής στις ΗΠΑ για τα «ψηφιακά ίχνη» του Predator...

Νέες εξελίξεις φαίνεται πως βρίσκονται προ των πυλών στο σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς αίτημα δικαστικής συνδρομής αναμένεται να στείλει στι...


Νέες εξελίξεις φαίνεται πως βρίσκονται προ των πυλών στο σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς αίτημα δικαστικής συνδρομής αναμένεται να στείλει στις ΗΠΑ η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, ζητώντας να εντοπιστούν τα «ψηφιακά ίχνη» του λογισμικού Predator.

To αίτημα αναμένεται να αποσταλεί, μετά τις αποκαλύψεις του Documento σχετικά με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (URL), που είχαν «παγιδευτεί» με τo λογισμικό predator, οι οποίες εμφανίζονταν, να έχουν μια κοινή ψηφιακή διεύθυνση (IP)στο Σιάτλ των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί, οι δώδεκα παγιδευμένες με Predator ηλεκτρονικές διευθύνσεις (URL) είχαν μία κοινή ψηφιακή διεύθυνση που ανήκει στην Amazοn.com, Inc. και στην οποία αναμένεται να σταλεί το αίτημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση