GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ! «902 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ πήρε (με απευθείας αναθέσεις) από το Δημόσιο άλλη εταιρεία του βουλευτή Χειμάρα...»

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για τον βουλευτή της ΝΔ Θ. Χειμάρα. Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πολά...


Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για τον βουλευτή της ΝΔ Θ. Χειμάρα. Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πολάκης επανήλθε και με νυχτερινή του ανάρτηση επικαλείται έγγραφα και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι υπάρχει θέμα και με άλλη εταιρεία που ανήκε στον κ. Χειμάρα και στην οποία -όπως υποστηρίζει ο Π. Πολάκης- παραμένει αφανής εταίρος. Η εταιρεία αυτή φέρεται να έχει πάρει την τελευταία τριετία 44 συμβάσεις, είτε με απευθείας ανάθεση είτε με κλειστή διαδικασία, από το Δημόσιο ύψους 902.000 ευρώ. 

Γράφει επ αυτού ο Π. Πολάκης:
Τον Ιούλιο του 2019 μεταβίβασε (εικονικά, σύμφωνα με τις ενδείξεις και τις πληροφορίες μας) το μερίδιο που είχε στην εταιρεία "Smarts IKE" στους συνεταίρους του αντί τιμήματος 65.847€. Πρόκειται για εταιρεία υπηρεσιών πληροφορικής με έδρα τη Λαμία, στην οποία ο Θ. Χειμάρας μετείχε από την ίδρυσή της το 2013 ως εταίρος και διαχειριστής.
Από τη σύστασή της και μέχρι τις εκλογές του 2019 η "Smarts IKE" είχε συνάψει 14 συμβάσεις με δημόσιους φορείς (με κάποιους Δήμους κλπ ΕΚΤΟΣ Φθιώτιδας), συνολικού ύψους 174.845€.
Μετά τις εκλογές και μέσα σε 3 μόλις χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη, η "Smarts IKE" πήρε 44 έργα από το Δημόσιο, συνολικού ύψους 902.000€!
Τα 41 με απευθείας ανάθεση και τα 3 με κλειστή διαδικασία...
Οι 29 από τις 44 συμβάσεις, συνολικού ύψους 679.372€, είναι με τους Δήμους Λαμίας, Αμφίκλειας και Αθηναίων, καθώς και τις Περιφέρειες Αττικής και Στερεάς Ελλάδας (φωτό 5)!!
Γνωρίζοντας λοιπόν ο Χειμάρας από τον Ιούλιο του 2019 ότι χάρη στη δική του μεσολάβηση και παρέμβαση ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ οι συμβάσεις της "Smarts ΙΚΕ" με το Δημόσιο και ΘΑ ΥΠΕΡΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ τα έσοδά της (από 175χιλ. τα προηγούμενα 6 χρόνια εκτινάχθηκαν στα 900χιλ. σε 3 μόλις χρόνια...), μεθόδευσε την τυπική αποχώρησή του από την εταιρεία για να μην έχει πρόβλημα με το Σύνταγμα (κατά τ' άλλα, δεν ήξερε για το ασυμβίβαστο...), παραμένοντας προφανώς αφανής εταίρος στα ΚΕΡΔΗ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση