GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΣ ΤΟΝ τ. ΒΑΣΙΛΙΑ! ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ από την Ασημακοπούλου και την Κουντουρά...

Γιώργος Χρ. Αναγνωστάκος    Ευεργέτα για να δημιουργείς αγνώμονες.  Η μια Άννα Μισέλ αφού φίλησε κατουρημένες ποδιές κι επικαλέστηκε το νονό...


Γιώργος Χρ. Αναγνωστάκος  
Ευεργέτα για να δημιουργείς αγνώμονες. 
Η μια Άννα Μισέλ αφού φίλησε κατουρημένες ποδιές κι επικαλέστηκε το νονό της Κωνσταντίνο, κι αφού εξαπάτησε με φιλοβασιλικές και δεξιές τοποθετήσεις τους αφελείς ψηφοφόρους, εκλέχθηκε ευρωβουλευτής. Τώρα δηλώνει σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι δεν θα παρευρεθεί στη κηδεία του νονού της, γιατί έχει Σύνοδο το Ευρωκοινοβούλιο!
Σήμερα πριν λίγο και μετά τη δήλωση Σαμαρά, άλλαξε πορεία κι ανακοίνωσε ότι θα παρευρεθεί. Φαίνεται δεν ήταν απαραίτητη στη Σύνοδο !
Η άλλη η Έλενα Κουντουρά κόρη του Κουντουρά της ΒΕΟ, που είχε μαζέψει στο πολιτικό γραφείο της ό,τι φιλοβασιλικό στοιχείο υπήρχε, κατόρθωσε ανταλλάσσοντας τη ψήφο της στο Μακεδονικό με μια υπουργική καρέκλα, να εκλεγεί ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα σιωπή κι αγνωμοσύνη κι από τις δύο.
Αφιερωμένο στους αφελείς της δεξιάς κι αριστεράς.


1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση