GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ! Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ-ΦΩΤΙΑ που «καίει» τον Φιλίστορα Δεστεμπασίδη...

Μια συνομιλία – φωτιά είναι ένα από τα στοιχεία που «καίνε» τον Φιλίστορα Δεστεμπασίδη, τον γνωστό «Μάξιμο Σαράφη» της Novartis, για την υπό...


Μια συνομιλία – φωτιά είναι ένα από τα στοιχεία που «καίνε» τον Φιλίστορα Δεστεμπασίδη, τον γνωστό «Μάξιμο Σαράφη» της Novartis, για την υπόθεση απάτης σε βάρος επιχειρηματιών στους οποίους έλεγε ότι μπορεί να τους προσφέρει δάνεια από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Μπορεί οι επιχειρηματίες να μην έβλεπαν ποτέ λεφτά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς αλλά πλήρωναν αδρά για να προχωρήσει η υπόθεση τους. Τα πρώτα 100.000 ευρώ κατέληγαν, σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, στον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του Δεστεμπασίδη.

Στον διάλογο συνομιλεί με φίλη του με την οποία διατηρούσε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία εκφράζοντάς της τους προβληματισμούς του.

- Δεστεμπασίδης: …και πιστεύω τώρα και τα λεφτά θα ‘ρθουν. Αν δεν ήταν δύσκολες μέρες θα είχα πάρει πολλά λεφτά.
- Γυναίκα: Ναι, ναι και αυτά και κάτω στην Αραβία.

- Δεστεμπασίδης: Και στην Αραβία ναι.
- Γυναίκα: Κάτω ρε στο Ντουμπάι, στο Ντουμπάι.

- Δεστεμπασίδης: Ευτυχώς, ακόμα δεν έχουν απαντήσει οι δικηγόροι αλλά αυτό με βολεύει να κλείσω κάνα δυο προκαταβολές…
- Γυναίκα: Ναι.

- Δεστεμπασίδης: Για να έχω ρευστότητα, γιατί αν σκάσει ότι είναι μούφα το Ντουμπάι, τη γαμ@@@με.
- Γυναίκα: Όχι δεν το ξέρουν οι άλλοι.

- Δεστεμπασίδης: Δεν το ξέρουν όχι… Θα τους πω…
- Γυναίκα: Όχι βέβαια, αφού έχω βάλει τα (ακατάληπτο) ρε …

- Δεστεμπασίδης: Μπράβο, μπράβο αυτό.
- Γυναίκα: Έχω βάλει τα.. (ακατάληπτο), ούτε γάτα ούτε ζημιά.
- Δεστεμπασίδης: Αυτό.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Τετάρτη στον εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το πρωί του Σαββάτου.

1 σχόλιο

  1. Εφόσον έχει υπαχθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων για την Novartis, είναι ανατριχιαστικό να δημοσιέυεται φόρα-παρτίδα η φωτογραφία και το πραγματικό του ονοματεπώνυμό.
    Προς το παρόν είναι κατηγορούμενος, ισχύει το τεκμήριο αθωότητας, αρνείται όλες τις κατηγορίες και η δημοσιοποίηση των πραγματικών του στοιχείων θέτει την ζωή του σε κίνδυνο.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση