GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΤΡΟΠΗ μετά τη «συμφωνία»! ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ η σύζυγος και η κόρη του Παντσέρι...

Την αλλαγή της στάσης των βελγικών Αρχών στην υπόθεση του Qatargate, αναφορικά με τα μέλη της οικογένειας του πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παν...


Την αλλαγή της στάσης των βελγικών Αρχών στην υπόθεση του Qatargate, αναφορικά με τα μέλη της οικογένειας του πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι αποκαλύπτουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία των Βρυξελλών πρόκειται να αποσύρει το αίτημα έκδοσης, από την Ιταλία στο Βέλγιο, της κόρης και της συζύγου του Αντόνιο Παντσέρι.

Η εξέλιξη αυτή ενδεχομένως να συνδέεται με την απόφαση του Αντόνιο Παντσέρι να συνεργαστεί, ως «μετανοημένος», με τη βελγική δικαιοσύνη.

«Η αλλαγή στάσης», σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης της Σίλβια Παντσέρι και Μαρία Ντολόρες Κολεόνι, «συμπεραίνεται από επίσημο έγγραφο, το οποίο κοινοποιήθηκε τις προηγούμενες ώρες», όπως γράφει η εφημερίδα La Stampa.

Οι δικηγόροι της Σίλβια Παντσέρι ανακοίνωσαν ότι προσέφυγαν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας κατά της απόφασης του Εφετείου της Μπρέσια, να εκδοθεί η πελάτισσά τους στο Βέλγιο.

Η σχετική ετυμηγορία για την έκδοση της κόρης και της συζύγου του Παντσέρι αναμένεται στις 31 Ιανουαρίου. Αν, όμως, επιβεβαιωθεί και επίσημα η αλλαγή στάσης των Βέλγων εισαγγελέων, θα σημαίνει ότι πλέον η διαδικασία στερείται αντικειμένου.

«Θα πρέπει να δούμε αν η απόφαση αυτή συνεπάγεται την απελευθέρωση της Σίλβια Παντσέρι και της Μαρία Ντολόρες Κολεόνι», δήλωσε ένας από τους δυο συνηγόρους υπεράσπισης των συγγενών του Παντσέρι. Υπενθυμίζεται ότι οι δυο γυναίκες βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό στη βόρεια Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση