GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μ' ένα σμπάρο δύο τρυγόνια»! Γερμανικά άρματα μάχης στην Ουκρανία...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Μετά από 80 χρόνια τα γερμανικά άρματα μάχης Leopard 2 Panzer, που κατασκευάζονται από την Krauss, την ίδια βιο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Μετά από 80 χρόνια τα γερμανικά άρματα μάχης Leopard 2 Panzer,
που κατασκευάζονται από την Krauss, την ίδια βιομηχανία του Χίτλερ,
θα επιστρέψουν για να
...

επιτεθούν ακόμη μία φορά στη Ρωσία.
Θα έχουν το τέλος που είχαν οι ναζί 1ης γενιάς!

Ο χορός των γερμανικών αρμάτων μάχης που έπρεπε να παραδοθούν στην Ουκρανία φαίνεται ότι έφτασε στο τέλος του. Το γερμανικό υπουργείο Άμυνας αποφάσισε να τα στείλει. Να μην αντιταχθεί στην αποστολή αρμάτων μάχης από την Πολωνία και την Ολλανδία στην Ουκρανία. Ωστόσο, η αποστολή αυτών των αρμάτων θα μπορούσε να ανεβάσει σημαντικά το επίπεδο της σύγκρουσης.

'Ενας από τους λόγους για τους οποίους διεξάγεται αυτός ο πόλεμος από το ΝΑΤΟ, είναι η βούληση των Ηνωμένων Πολιτειών για να βελτιώσει τη δική της κατάσταση ισχύος.
Για να αποδυναμώσει όχι μόνο τον στρατηγικό της αντίπαλο εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, δηλαδή τη Ρωσία, αλλά και τον οικονομικό της αντίπαλο: τη λεγόμενη «Ευρωπαϊκή Ένωση»...

«Μ' ένα σμπάρο δύο τρυγόνια» για τις ΗΠΑ!

Τα Leopard 2 Panzer (στην τελευταία του "εξέλιξη" ως Leopard 2A7) χρησιμοποιούνται από 19 χώρες κι αποτελούν κινητήρια μηχανή της Γερμανικής οικονομικής-παραγωγής. Το 2017 -η ηττημένη ναζιστική Γερμανία που δεν επιτρέπεται να έχει στρατό κι όπλα εκτός συνόρων της-, κατείχε το 5,4 % της παγκόσμιας αγοράς πολεμικού υλικού, αλλά το 2022 έπεσε στο 4,5 % και δεν υπάρχουν ενδείξεις ανάπτυξης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οικονομική απομόνωση της Γερμανίας ήταν πάντα ένας από τους λόγους που ξέσπασε η σύγκρουση στην Ουκρανία, αλλά κι η ανάδειξη στη θέση της Μέρκελ ενός "προοδευτικού", αλλά δουλικού των ΗΠΑ συνασπισμού (σοσιαλδημοκρατών-πρασίνων).
Η απομόνωσή της γερμανικής στρατιωτικής βιομηχανίας είναι μέρος της στρατηγικής των ΗΠΑ και όλα γίνονται σήμερα επιτακτική ανάγκη μπροστά στην "αποδολαριοποίηση" της παγκόσμιας οικονομίας.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες συμφωνούν και πιέζουν τις "πρόθυμες" χώρες-αποικίες τους να δώσουν τα τανκς στην Ουκρανία, για να τα αντικαταστήσουν με αγορές των δικών τους Abrams.
Είναι, λοιπόν, απολύτως κατανοητό ότι πίσω από την προμήθεια γερμανικών τανκ στο Κίεβο υπάρχει η βούληση να παραταθεί η σύγκρουση, με όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό, αλλά ταυτοχρόνως υπάρχουν και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα για τη στρατιωτική βιομηχανία των ΗΠΑ...

Τα προαναφερόμενα δεν αποτελούν "σενάρια", ή "έξυπνες, διαυγείς αναλύσεις". Είναι απολύτως γνωστά σε όλους τους Παροικούντες την Ιερουσαλήμ (πολιτικά κόμματα, "πανεπιστημιακούς" αναλυτές, δημοσιογράφους και πάει λέγοντας), αλλά επικρατούν οι νόμοι σιωπής της μαφίας (δεν είδα, δεν άκουσα, δεν γνωρίζω) κι οι συζητήσεις στρέφονται στοχευμένα στον αποπροσανατολισμό, παρά τις "πολιτικές κοκορομαχίες" και ανέξοδες "αντικαπιταλιστικές" κραυγές. Η επιταγή είναι μία και διαχρονική. Ότι δεν κατορθώσαμε με το ναζισμό, το κάνουμε πράξη σήμερα: Ήττα, εξαφάνιση της Ρωσίας!

Ας θυμηθούμε, 27 Οκτώβρη 2022:
"Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα"...
Τα χρήματα των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρησιμοποιούνται για την προμήθεια όπλων στους ΟυκροΝαζί, μαζί με την "έκκληση" στις δυτικές πολεμικές βιομηχανίες ν' αυξήσουν τις παραγωγές τους.

Ο Ζοζέπ Μπορέλ, επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας του Διευθυντηρίου, δηλώνει: «Σπάζουμε το ταμπού του πολέμου στην Ουκρανία χρησιμοποιώντας το "Ευρωπαϊκό Ταμείο για την Ειρήνη", για να αγοραστούν όπλα, αυτό που αρχικά θεωρούταν αδύνατο. Δεν το κάναμε ποτέ πριν -δεν είναι μια συνταγή. Μπορεί να είναι απαραίτητο να αρχίσουμε να κάνουμε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν».
Κανένας δεν ντρέπεται πλέον... Η αγορά όπλων σε βάρος του "Ευρωπαϊκού Ταμείου για την Ειρήνη", είναι η "δημοκρατική" κατάκτηση της ευρωπαϊκής διπλωματίας κι αυτό ανακοινώνεται ως "Ευρωπαϊκή Νίκη"! Σε: «Άφθονα για τους Ναζί και τα €μVόλια των πολυεθνικών...»

Ενδεικτικά... σήμερα:
Ματέους Μοραβιέτσκι
, πρωθυπουργός της Πολωνίας: «Ναι, φυσικά θα ζητήσουμε από την ΕΕ αποζημίωση, θα είναι άλλη μια απόδειξη της καλής θέλησης της ΕΕ. Η ΕΕ "οφείλει" να αποζημιώσει αυτά τα έξοδα».
«Η Εσθονία αναμένει να λάβει 400 εκατομμύρια ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Υποστήριξης Ειρήνης ως αποζημίωση για τη στρατιωτική της βοήθεια προς την Ουκρανία»...
δηλώνει η Katri Raudsepp, επικεφαλής του Εσθονικού Αμυντικού Επενδυτικού Κέντρου...
Ήδη η ΕΕ έχει ήδη εγκρίνει τη διάθεση 156 εκατομμυρίων ευρώ στην Εσθονία,
με σαφή αυστηρή υπόδειξη ότι αυτά τα χρήματα μπορούν να δαπανηθούν μόνο για την αποκατάσταση του αμυντικού δυναμικού και καθώς οι ΗΠΑ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής όπλων στον κόσμο ένα μεγάλο μέρος αυτών των κεφαλαίων έχει κλαπεί από τους Ευρωπαίους πολίτες για να "πετάξουν" στα ταμεία της Ουάσιγκτον.
Στην Ελλάδα που όλο το πολιτικό-κομματικό σύστημα πολεμάει εναντίον του "Ρωσικού ιμπεριαλισμού"...
ήδη μας ταΐζουν το σανό για τα "οφέλη" από τις αποστολές πολεμικού υλικού, πυρομαχικών, οπλικών συστημάτων (και τανκ) στον κοκαϊνομανή ηγέτη των ΟυκροΝαζί, αποσιωπώντας τη δουλικότητα στις ΗΠΑ κι ορισμένοι διανθίζουν με αντικαπιταλιστικές κραυγές τον Νατοϊσμό τους.

Εν ολίγοις, για άλλη μια φορά η Ουάσιγκτον «Μ' ένα σμπάρο δύο τρυγόνια»!
Από τη μια αποδυναμώνουν την ευρωπαϊκή οικονομία και από την άλλη, όπως συμβαίνει με το φυσικό αέριο, πετρέλαιο... διαθέτουν τα προϊόντα τους, εν προκειμένω άρματα μάχης, στην ευρωπαϊκή αγορά.
Κι εδώ θέλουν περισσότερη Ευρώπη, αποικία των ΗΠΑ & ΟυκροΝαζί!

Το σατιρικό περιοδικό «Pepper», στην ουκρανική γλώσσα (ΕΣΣΔ, 1956), για τη διαχρονική σχέση, τον έρωτα και λατρεία των ΟυκροΝαζί προς την "πατρίδα της ελευθερίας" (ΗΠΑ)


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση