GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ...ΚΙΝΗΜΑ! Η ΗΜΕΡΑ που οι Λονδρέζοι ...ξεβρακώνονται δημοσίως

Ύστερα από τρία χρόνια απουσίας λόγω κορωνοϊού, επέστρεψε, χθες, στο Λονδίνο το ετήσιο event «Ημέρας Χωρίς Παντελόνι στο Μετρό» (No Trousers...

Ύστερα από τρία χρόνια απουσίας λόγω κορωνοϊού, επέστρεψε, χθες, στο Λονδίνο το ετήσιο event «Ημέρας Χωρίς Παντελόνι στο Μετρό» (No Trousers Tube Ride).

Αψηφώντας το κρύο και τα βλέμματα, κάτοικοι του Λονδίνου έβγαλαν τα παντελόνια και κυκλοφορήσαν για μία μέρα με τα εσώρουχα στις συγκοινωνίες.

Γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών και των σωματότυπων μπήκαν στα βαγόνια από τη μέση και πάνω ντυμένοι όμως από τη μέση και κάτω φορούσαν μόνο το εσώρουχο, τις κάλτσες και τα παπούτσια τους.

Η Γραμμή Elizabeth Line, που άνοιξε πέρυσι, υποδέχτηκε τους πρώτους επιβάτες χωρίς παντελόνια, με εκατοντάδες ανθρώπους να ταξιδεύουν από τη μέση και κάτω με τα εσώρουχά τους.

Η εκδήλωση αυτή είναι μέρος του παγκόσμιου κινήματος «No Pants Subway Ride» που ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη το 2002 και έκτοτε έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 60 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση