GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ μήνυμα από την Τατιάνα Μπλάτνικ για τον τέως βασιλιά...

Δεκαοχτώ μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σε ηλικία 83 ετών, μετά από μια δύσκολη περίοδο...


Δεκαοχτώ μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σε ηλικία 83 ετών, μετά από μια δύσκολη περίοδο με την υγεία του. Την Δευτέρα 16/1 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του.

Το απόγευμα του Σαββάτου 28/1, η Τατιάνα Μπλάτνικ, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media, μετά τον θάνατο του  δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την ημέρα της κηδείας.

Η σύζυγος του Νικόλαου, συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα μακροσκελές συγκινητικό μήνυμα, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της πεθερό.

«Οικογένεια. Ενότητα. Δύναμη. Αξιοπρέπεια. Παράδοση. Υπερηφάνεια.

Όλες αυτές οι λέξεις μου έρχονται στο μυαλό καθώς, ανατρέχω σε εικόνες πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες. Δάκρυα έρχονται ακόμα στα μάτια μου όταν σκέφτομαι πώς αυτή η οικογένεια συνήλθε για να εξασφαλίσει ότι ο πατέρας, ο σύζυγος, ο παππούς, ο αδελφός και ο πρώην αρχηγός του κράτους θα αναπαυθεί – με αξιοπρέπεια.

Μια εβδομάδα με άγρυπνες νύχτες για να οργανωθεί μια απρόσκοπτη κηδεία, διασφαλίζοντας ότι θα φιλοξενηθούν οκτώ αρχηγοί κρατών και πολλές ακόμη βασιλικές οικογένειες και αξιωματούχοι. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανη που ήμουν μέρος μιας τόσο ιστορικής στιγμής και αυτής της οικογένειας που δούλεψε με χάρη, ταπεινότητα και με ήρεμη δύναμη υποστηριζόμενη και βοηθούμενη από τόσους πολλούς.

Είπα στην τελευταία μου ανάρτηση ότι έμαθα την «αγάπη για την πατρίδα» από τον πεθερό μου. Αυτό που είδα και ένιωσα περισσότερο από ποτέ με τον θάνατό του είναι η έννοια της οικογένειας. Η κληρονομιά του θα ζει για πάντα μέσα από την αγάπη της οικογένειας και των ανθρώπων του.
Αναπαύσου εν ειρήνη».

1 σχόλιο

  1. "Συγκλονιστικό" το αντίο μιας νύφης στον πεθερό της, "ανοίγει το Πολιτειακό" η ίδρυση βασιλικού κόμματος από τον μαλλιαρό Μπογδάνο με το μούσι και "βόμβα" η πιθανή επιστροφή του καραφλού Μπογδάνου στην ΝΔ. Μάλιστα...
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση