GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ! Η ΠΡΩΤΗ άσχημη δημοσκόπηση έφτασε (και) στο Μαξίμου...

Δεν μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς για την κυβέρνηση η νέα χρονιά. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με όσα συμβαίνουν γύρω μας σε όλα τα μέτ...

Δεν μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς για την κυβέρνηση η νέα χρονιά. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με όσα συμβαίνουν γύρω μας σε όλα τα μέτωπα. Έχει να κάνει και με την “εσωτερική” όψη των πραγμάτων για το Μέγαρο Μαξίμου...

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν η τελευταία εσωτερική δημοσκόπηση που παραδόθηκε στο επιτελείο του πρωθυπουργού, λίγο πριν από την εκπνοή του 2022, ήταν η πιο δυσοίωνη που έχει διαβιβαστεί μέχρι τώρα. Πόσο δυσοίωνη; Λέγεται ότι τα ευρήματά της ήταν τέτοια που για πρώτη φορά καταγράφεται ως υπαρκτό το ενδεχόμενο η ΝΔ, εξαιτίας της συνεχιζόμενης πτώσης, να χάσει ακόμη και την πρώτη θέση στις εκλογές.

Στους σοβαρούς εκλογικούς αναλυτές αυτό βεβαίως αυτό δεν προκαλεί, εδώ και αρκετό καιρό, εντύπωση. Εκείνος που αρνείται όμως κατηγορηματικά να συμβιβαστεί με την ιδέα είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Κι αυτό είναι που όπως λέγεται περιπλέκει τα πράγματα.

Δηλαδή; Με τα προβλήματα να διογκώνονται σε όλους τους τομείς και σχεδόν κάθε ημέρα να σκάει το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο, ολοένα και περισσότεροι στο κυβερνητικό στρατόπεδο “αντιλαμβάνονται” ότι όσο γρηγορότερα στηθούν οι κάλπες, τόσο περισσότερες ελπίδες διατηρεί η ΝΔ να μην βρεθεί τελικά στην δεύτερη θέση και να γίνει η “χλεύη του ΣΥΡΙΖΑ”.

Αυτό το συμμερίζονται (στις κατ' ιδίαν όμως συζητήσεις τους...) και υπουργοί. Μάλιστα, όπως έλεγε κι ένας “κοριός” στην στήλη, ακόμη και η επιτάχυνση των διαδικασιών για να βγει τάχιστα το Προεδρικό Διάταγμα που θα ανακαθορίζει την κατανομή των βουλευτικών εδρών μετά την απογραφή γίνεται με σκοπό να είναι όλα έτοιμα “μια ώρα αρχύτερα”. Δηλαδή να μπορούν να διεξαχθούν οι εκλογές από τον άλλο μήνα κιόλας.

Ο κ. Μητσοτάκης όμως έχει και σε αυτό το θέμα τις εμμονές του. Αυτό φάνηκε άλλωστε και από την απάντηση που φέρεται να έδωσε στον γεν. Γραμματέα του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπα όταν τον ρώτησε -χθες το πρωί που διασταυρώθηκαν στο προεδρικό Μέγαρο για τις ευχές στην Κ. Σακελλαροπούλου- αν έχει αποφασίσει την ημερομηνία των εκλογών. «Μετά τον Απρίλιο όλα είναι ανοιχτά» του είπε και στην επόμενη ερώτηση «πότε ακριβώς;» πρόσθεσε «μία εβδομάδα πριν, μία εβδομάδα μετά τι σημασία έχει, αφού εσείς είστε έτοιμοι, όπως λέτε».

Κατόπιν αυτών, οι κακεντρεχείς λένε ότι στο τέλος ο Κυριάκος θα χρεωθεί -μαζί με όλα τα άλλα για την ήττα- και την εμμονή του “να το πάει μέχρι τέλους”!
Ο Κοριός

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση