GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΩΣ ΤΟ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ»! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ βίντεο-σοκ για την «μετάλλαξη» του ιού COVID από την Pfizer...

από:   RC Maxwell     Η Daily Mail και το MSN καταργούν την κάλυψη του Project Veritas Pfizer Bombshell Η Daily Mail και το MSN.com αφαίρεσα...


από: RC Maxwell  

Η Daily Mail και το MSN καταργούν την κάλυψη του Project Veritas Pfizer Bombshell
Η Daily Mail και το MSN.com αφαίρεσαν την κάλυψη της τελευταίας έκθεσης του Project Veritas που δείχνει έναν διευθυντή της Pfizer να λέει ότι ο φαρμακευτικός γίγαντας είχε εσωτερικές συζητήσεις σχετικά με τη «μετάλλαξη» του ιού COVID με σκοπό την «προληπτική» ανάπτυξη εμβολίων.

Η κάλυψη της ιστορίας από τον Andrea Cavallier της Daily Mail κυκλοφόρησε αρχικά στον ιστότοπο στις 3:14 π.μ. EST με τον τίτλο "Γιατί δεν το μεταλλάσσουμε μόνοι μας;": "Ο διευθυντής της έρευνας στην Pfizer" αποκαλύπτει μυστικά.  Η εταιρεία βιντεοσκόπησης διερευνά τη χειραγώγηση του COVID για να τον κάνει «πιο ισχυρό» μολύνοντας πιθήκους για να δημιουργήσει νέα εμβόλια». Αφαιρέθηκε αργότερα το πρωί της Πέμπτης.



Στο Twitter, οι χρήστες άρχισαν επίσης να δημοσιεύουν στιγμιότυπα οθόνης εικόνων που φαίνεται να δείχνουν ότι το MSN.com αφαιρεί επίσης την κάλυψη της viral ιστορίας του Project Veritas στο Pfizer.

Εκτός από τα σχόλιά του σχετικά με τη «μετάλλαξη» του COVID, η ιογενής ιστορία δείχνει επίσης τον Jordon Walker, Διευθυντή Στρατηγικών Επιχειρήσεων Έρευνας και Ανάπτυξης και Επιστημονικού Σχεδιασμού MRNA στην Pfizer, αποκαλώντας τη διαδικασία «κατευθυνόμενη εξέλιξη».

«Μην το πεις σε κανέναν. Υποσχέσου ότι δεν θα το πεις σε κανέναν», λέει ο Walker. «Ο τρόπος με τον οποίο [το πείραμα] θα λειτουργούσε είναι ότι βάζουμε τον ιό σε πιθήκους και τους αναγκάζουμε διαδοχικά να συνεχίσουν να μολύνουν ο ένας τον άλλον και συλλέγουμε σειριακά δείγματα από αυτούς».

Το Project Veritas , το οποίο βασίζεται κυρίως σε μυστικά πλάνα και καταγγελίες ως την κύρια πηγή των ρεπορτάζ τους, έχει καλυφθεί στο παρελθόν στην Daily Mail και στο MSN.com πολλές φορές, επομένως δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την αφαίρεση της κάλυψης της ιστορίας.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Project Veritas, James O'Keefe, δημοσίευσε την απόδειξη της απασχόλησης και της θέσης του Walker στην Pfizer το βράδυ της Τετάρτης, καθώς το βίντεο γινόταν viral.

Μια σελίδα Substack αφιερωμένη σε πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία και το ιστορικό του Walker δημοσιεύθηκε επίσης την Τετάρτη.

Η Pfizer ιστορικά λειτουργεί ως διαφημιστικός συνεργάτης για μια αλυσίδα εταιρικών ειδήσεων.

Η Daily Mail και το MSN.com δεν έχουν απαντήσει ακόμη στο αίτημα για σχολιασμό.

Ο RC Maxwell είναι συγγραφέας, σύμβουλος μέσων ενημέρωσης και πρέσβης της επωνυμίας της TPUSA, ο οποίος υπηρετεί επίσης ως Γραμματέας Τύπου του Project Veritas

3 σχόλια

  1. Κι όμως! Υπάρχουν ακόμη πάρα πολλοί που υιοθετούν το αφήγημα των "θεωριών συνωμοσίας", όταν η συνωμοσία είναι σε εξέλιξη και προφανής, προφανέστατη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΛΕΣ,ΝΑ ΤΟΝ ΤΥΛΙΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ???????????????

    Ο Rubio(Μάρκο Ρούμπιο -Γερουσιαστής των ΗΠΑ) στέλνει επιστολή στον Διευθύνοντα
    Σύμβουλο της Pfizer (Albert Bourla)
    σχετικά με την υποτιθέμενη έρευνα κέρδους λειτουργίας

    Ιανουαρίου 26 2023

    Μια ερευνητική έκθεση υποδηλώνει ότι η Pfizer μπορεί να διεξάγει έρευνα κέρδους λειτουργίας, την οποία ονομάζει έρευνα «κατευθυνόμενης εξέλιξης» για τη μετάλλαξη του ιού SARS-CoV-2 για τη δημιουργία πρόσθετων, πιο ισχυρών παραλλαγών και εμβολίων για την καταπολέμηση μελλοντικών παραλλαγών. Αυτός ο τύπος έρευνας, παρόμοιος με την έρευνα κέρδους λειτουργίας, είναι εδώ και καιρό αμφιλεγόμενος και υποπτεύεται ότι είναι η αιτία της πανδημίας COVID-19.
    Ο Αμερικανός γερουσιαστής Marco Rubio (R-FL) έστειλε επιστολή στον Albert Bourla, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο που δείχνει τον διευθυντή έρευνας και ανάπτυξης της Pfizer να συζητά επιπόλαια τη χειραγώγηση της εταιρείας του ιού SARS-Cov-2 για εταιρικό κέρδος.

    «Είτε πρόκειται για κέρδος έρευνας λειτουργιών είτε για επιλεγμένες μεταλλάξεις δομής μέσω κατευθυνόμενης εξέλιξης, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Walker, κάθε προσπάθεια να γίνει ένας ιός πιο μεταδοτικός και πιο θανατηφόρος είναι απρόσεκτη και επικίνδυνη. Περαιτέρω, ο κ. Walker δήλωσε ότι η Pfizer είναι πρόθυμη να συμμετάσχει σε αυτήν την επικίνδυνη έρευνα, επειδή ο COVID και οι παραλλαγές του είναι «αγελάδα μετρητών» για την εταιρεία και οι ρυθμιστικές αρχές θα κάνουν τις προσπάθειές τους με ευκολία επειδή ένα σημαντικό ποσοστό κυβερνητικών αξιωματούχων στοχεύει να εργαστεί για την Pfizer και άλλες βιοφαρμακευτικές εταιρείες και δεν θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο τις μελλοντικές προοπτικές εργασίας τους». — Γερουσιαστής Ρούμπιο

    https://www.rubio.senate.gov/public/index.cfm/2023/1/rubio-sends-letter-to-pfizer-ceo-on-alleged-gain-of-function-research
    =============
    METAΦΡΑΣΜΕΝΗ Η Επιστολή ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    https://translatewebpages.org/result/23ca8e5b-4c2c-4208-9465-5fc27f85f1e9?autotranslate

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο διευθυντής της Pfizer επιτίθεται στο προσωπικό του James O’Keefe & Veritas.
    Καταστρέφει το iPad που δείχνει μυστικές ηχογραφήσεις .

    https://www.youtube.com/watch?v=u5n7RRKgDog
    ============
    Λάβαμε εσωτερικά έγγραφα της Pfizer που επαληθεύουν τον Jordan Walker ως Διευθυντή Pfizer, Στρατηγικές Επιχειρήσεις Έρευνας και Ανάπτυξης
    Αποφοίτησε από το Yale το 2013
    Doctor Med στην ιατρική σχολή U of Texas Southwestern.
    Ο προϊστάμενός του αναφέρεται στον Mikael Dolsten που αναφέρεται στον Albert Bourla, Διευθύνοντα Σύμβουλο.

    https://twitter.com/JamesOKeefeIII/status/1618435991211233282?cxt=HHwWhMDSvbG96_UsAAAA
    ==========
    Robert W Malone, MD
    Μπορούμε να σταματήσουμε την άρνηση τώρα;
    Αυτό είναι ένα πραγματικό πρόσωπο, και αυτή είναι (ήταν) η θέση του στην Pfizer.

    https://twitter.com/RWMaloneMD/status/1618563798121713664?cxt=HHwWgMDQld3MpfYsAAAA

    Σας ευχαριστούμε Project Veritas…….https://www.youtube.com/@veritasvisuals



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση