GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ME TO ΠΑΣΟΚ! ΠΟΙΟ πασίγνωστο μοντέλο κατεβαίνει στις εκλογές...

Μετά τις διεθνείς πασαρέλες τη δεκαετία του ’90 ως μοντέλο, αλλά και στη συνέχεια ως φωτογράφος, ο Σπύρος Πώρος ετοιμάζεται να κατέβει στον ...


Μετά τις διεθνείς πασαρέλες τη δεκαετία του ’90 ως μοντέλο, αλλά και στη συνέχεια ως φωτογράφος, ο Σπύρος Πώρος ετοιμάζεται να κατέβει στον πολιτικό στίβο.

Το πρώην μοντέλο και -πλέον- καταξιωμένος φωτογράφος, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την καριέρα του στο εξωτερικό, αλλά και την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

«Ετοιμάζω εκθέσεις κι είμαι στο τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ. Θα κατέβω και τις βουλευτικές εκλογές, στη Μεσσηνία. Στο εξωτερικό, έχω καλύτερη αποδοχή, θαυμάζουν το έργο μου, στην Ελλάδα υπάρχουν οι κλίκες. Παλιά μου στοίχιζε» είπε αρχικά.

«Οι κλίκες στην Ελλάδα σε βάζουν σε μια κατάσταση απελπισίας. Οι πιο πολλοί είναι ατάλαντοι. Η σόουμπιζ στην Ελλάδα, είναι σαν την βουλγαρική ή σαν την αιγυπτιακή. Τα πρώτα μου λεφτά τα έφαγα σε γυναίκες… πλάκα κάνω. Τα έριχνα πάλι στη δουλειά» συμπλήρωσε ο Σπύρος Πώρος.

Για την οικογένειά του δήλωσε πως, «η κόρη μου θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Έχω καλή σχέση με τα παιδιά μου, άλλα δεν τα βάζω σημαία. Ότι τα παιδιά σε ολοκληρώνουν είναι βλακείες, για ανασφαλείς ανθρώπους, ολοκληρωνόμαστε μόνοι μας, τα παιδιά ανήκουν στο συμπάν. Το «αμάρτησα για το παιδί μου» είναι γελοία πράγματα».

Ποιa celebrity απέρριψε ο Σπύρος Πώρος; «Απέρριψα την Πάρις Χίλτον, δεν την φωτογράφισα, ήμασταν φίλοι, βγαίναμε» αποκάλυψε ο φωτογράφος. «Σκηνοθέτησα ένα τραγούδι, που λέω εγώ στις φυλακές Κορυδαλλού» σημείωσε κλείνοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση