GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ από την Βάσια Παναγοπούλου στη «Γη της Ελιάς»...

Οι τελευταίες εξελίξεις στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές, με την ενέδρα που έστησαν στον Κίμωνα για να εκ...


Οι τελευταίες εξελίξεις στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές, με την ενέδρα που έστησαν στον Κίμωνα για να εκδικηθούν τον Δημοσθένη, ενώ η Βάσια Παναγοπούλου, που υποδύεται την Ασπασία αποθεώθηκε για την ερμηνεία της από το Twitter.

Λύγισε η Ασπασία
Μετά την ενέδρα που έστησαν στον γιο του Δημοσθένη, ο Κίμωνας τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να χαροπαλεύει για να κρατηθεί από τη ζωή. Καθώς η μητέρα του η Ασπασία τον είδε σε αυτήν την κατάσταση και με τον φόβο να κυριαρχεί μέσα της για τα χειρότερα, δεν άντεξε.

Μόνη της ελπίδα η Παναγία στην οποία προσευχήθηκε ζητώντας της να σώσει το παιδί της, σκηνές που πραγματικά η Βάσια Παναγοπούλου έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας με τα σχόλια των χρηστών στο Twitter να την αποθεώνουν.

Η ερμηνεία της Βάσιας Παναγοπούλου πάνω από το φέρετρο του νεκρού γιου της έκανε το Twitter να σπαράξει.

Στην αγρύπνια του Κίμωνα, η Ασπασία με τη Δήμητρα στάθηκαν δίπλα στο φέρετρο και μοιρολογούσαν και συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό.

Το ξημέρωμα, όλο το χωριό βρέθηκε στην κηδεία του, με την οικογένεια και τη Δήμητρα να βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης.

Αυτή που αποθεώθηκε σε αυτό το επεισόδιο ήταν η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία επέστρεψε δυναμικά στην τηλεόραση και κατάφερε να δείξει τι αξίζει μέσα από αυτή τη σκηνή.

Είχε λείψει πολύ στο κοινό και αυτό φάνηκε  μέσα από τα σχόλια που γράφτηκαν για εκείνη στο Twitter.







Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση