GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΕΠΙΘΕΣΗ από διευθυντή της Pfizer σε δημοσιογράφο μετά την ομολογία-σοκ για τη «μετάλλαξη του ιού»...

Ο διευθυντής της Pfizer επιτίθεται σε δημοσιογράφο αφού συνελήφθη στην κάμερα να λέει ότι ο κολοσσός της Pharma εργάζεται για τη «μετάλλαξη ...


Ο διευθυντής της Pfizer επιτίθεται σε δημοσιογράφο αφού συνελήφθη στην κάμερα να λέει ότι ο κολοσσός της Pharma εργάζεται για τη «μετάλλαξη του ιού Covid-19». Να τι έγινε

«Πρέπει να είσαι πολύ ελεγχόμενος για να βεβαιωθείς ότι αυτός ο ιός που μεταλλάσσεσαι δεν δημιουργεί κάτι που πηγαίνει παντού. Που, υποπτεύομαι, είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε ο ιός στη Γουχάν, για να είμαι ειλικρινής. Δεν έχει νόημα ότι αυτός ο ιός εμφανίστηκε από το πουθενά. Είναι bullsh*t», ο Jordan Walker έδωσε πίστη στη «θεωρία διαρροής εργαστηρίου».

Ο Τζόρνταν Γουόκερ, Διευθυντής Στρατηγικών Επιχειρήσεων Έρευνας & Ανάπτυξης στην Pfizer, εθεάθη να επιτίθεται σε δημοσιογράφο στην κάμερα αφού συνελήφθη από κάμερα να λέει ότι ο φαρμακευτικός γίγαντας εργάζεται για τη «μετάλλαξη» των στελεχών του ιού Covid-19 για την ανάπτυξη νέων εμβολίων.

Η «Project Veritas», μια συντηρητική ομάδα γνωστή για μυστικές ιστορίες, είχε κλείσει ραντεβού με τον διευθυντή της Pfizer και τον ρώτησε σχετικά με το εμβόλιο που αναπτύχθηκε από τη φαρμακευτική εταιρεία. Το βίντεο κυκλοφόρησε στις 26 Ιανουαρίου 2023.

Χωρίς να καταλάβει ότι τον ηχογραφούσαν όλη την ώρα, ο Τζόρνταν Γουόκερ έκανε καταστροφικές αποκαλύψεις για το έργο που ανέλαβε η Pfizer και την έλλειψη ηθικών ελέγχων και ισορροπιών στην εταιρεία.

Λίγο μετά το «ραντεβού» με έναν μυστικό δημοσιογράφο, ο διευθυντής της Pfizer βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ιδρυτή του Project Veritas, James O' Keefe. «Γιατί η Pfizer θέλει να κρύψει από το κοινό ότι μεταλλάσσει τους ιούς Covid;» ρώτησε ο Κίφ.

Ο Τζόρνταν Γουόκερ αρχικά έκανε μια υστερική ατάκα και στη συνέχεια προσπάθησε να καταστρέψει το iPad που ανήκε στην ομάδα. Επίσης, έριξε μπουνιές σε δημοσιογράφο και προσπάθησε να τραπεί σε φυγή από το εστιατόριο όπου τον βιντεοσκοπούσαν.

Στην υπεράσπισή του, ο διευθυντής της Pfizer ισχυρίστηκε: «Προσπαθούσα να εντυπωσιάσω ένα άτομο σε ένα ραντεβού λέγοντας ψέματα». Αργότερα φώναξε φάουλ και ισχυρίστηκε: «Γιατί το κάνεις αυτό σε κάποιον που απλώς εργάζεται σε μια εταιρεία για να βοηθήσει κυριολεκτικά το κοινό; Δεν μπορείς να ηχογραφήσεις τέτοιους ανθρώπους».

Το παρασκήνιο της διαμάχης
Στις 26 Ιανουαρίου, το Project Veritas κυκλοφόρησε την επιχείρηση τσιμπήματος, που διεξήχθη στον Jordan Walker, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα σχέδια της Pfizer να κάνει το εμβόλιο Covid-19 πιο ισχυρό, ο Τζόρνταν Γουόκερ είπε, «Ω, στην πραγματικότητα, είχαμε μια συνάντηση για αυτό σήμερα. Άρα υπάρχουν πολλά. Ουφ, δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αυτό.»

«Εξερευνούμε όπως – Ξέρετε πώς ο ιός συνεχίζει να μεταλλάσσεται; Λοιπόν, ένα από τα πράγματα που εξερευνούμε είναι, γιατί να μην το μεταλλάξουμε μόνοι μας, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε προληπτικά και να αναπτύξουμε νέα εμβόλια, σωστά; Άρα, πρέπει να το κάνουμε αυτό», ακούστηκε να λέει.

«Εάν το κάνουμε αυτό, ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να συμβεί κάτι παρόμοιο, όπως θα μπορούσατε να φανταστείτε κανείς δεν θέλει να έχει μια φαρμακευτική εταιρεία που μεταλλάσσει ιούς f**king», πρόσθεσε. Ο Τζόρνταν Γουόκερ είπε επιπόλαια ότι η Pfizer εξέταζε το ενδεχόμενο μετάλλαξης του ιού Covid-19 για να αναπτύξει μια νέα έκδοση των εμβολίων.

Στη συνέχεια, ο μυστικός δημοσιογράφος του «Project Veritas» τον πίεσε για το σχέδιο της φαρμακευτικής εταιρείας για μετάλλαξη του ιού. «Λοιπόν, αυτό δεν λέμε στο κοινό…» ομολόγησε ο Walker.

«Μην το πεις σε κανέναν. Υποσχέσου ότι δεν θα το πεις σε κανέναν. Ο τρόπος που θα λειτουργούσε είναι ότι βάζουμε τον ιό σε πιθήκους, και διαδοχικά τους αναγκάζουμε να συνεχίσουν να μολύνουν ο ένας τον άλλον και συλλέγουμε δείγματα από αυτούς», πρόσθεσε.

«Πρέπει να είσαι πολύ ελεγχόμενος για να βεβαιωθείς ότι αυτός ο ιός που μεταλλάσσεσαι δεν δημιουργεί κάτι που πηγαίνει παντού. Που, υποπτεύομαι, είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε ο ιός στη Γουχάν, για να είμαι ειλικρινής. Δεν έχει νόημα ότι αυτός ο ιός εμφανίστηκε από το πουθενά. Είναι bullsh*t», ο Jordan Walker έδωσε πίστη στη « θεωρία διαρροής εργαστηρίου ».

Όταν ρωτήθηκε εάν ήταν παρόμοιο με την έρευνα κέρδους λειτουργίας , ο Διευθυντής της Pfizer είπε, «Σίγουρα δεν είναι κέρδος λειτουργίας… Η κατευθυνόμενη εξέλιξη είναι λίγο διαφορετική. Δεν πρέπει να κάνετε έρευνα Gain-of-Function με ιούς. Τακτικά όχι."

«Μπορούμε να κάνουμε αυτές τις επιλεγμένες μεταλλάξεις δομής για να τις κάνουμε πιο ισχυρές». Υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη για αυτό. Δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει. Καλύτερα να μην υπάρχουν άλλα κρούσματα γιατί ο Ιησούς Χριστός», τόνισε.

Ο Τζόρνταν Γουόκερ πρόσθεσε, «Από ό,τι άκουσα ότι το βελτιστοποιούν, αλλά πάνε αργά γιατί όλοι είναι πολύ προσεκτικοί — προφανώς, δεν θέλουν να το επιταχύνουν πάρα πολύ. Νομίζω ότι προσπαθούν επίσης να το κάνουν ως διερευνητικό πράγμα, επειδή προφανώς δεν θέλετε να διαφημίσετε ότι ανακαλύπτετε μελλοντικές μεταλλάξεις».

Αποδέχτηκε επίσης ότι η πανδημία ήταν μια αγελάδα με μετρητά για την Pfizer και θα συνεχίσει να παραμένει έτσι τις επόμενες μέρες. «Ναι, θα ήταν τέλειο», είπε σχετικά με την ιδέα της φαρμακευτικής εταιρείας να κερδίσει χρήματα από τα νέα εμβόλια Covid-19.

Ο Τζόρνταν Γουόκερ είπε επίσης ότι η Pfizer ήταν μια περιστρεφόμενη πόρτα για τους κρατικούς υπαλλήλους που είναι υπεύθυνοι για την αναθεώρηση φαρμάκων και πώς αργότερα εντάσσονται στις ίδιες φαρμακευτικές εταιρείες.

«Επειδή αν οι ρυθμιστικές αρχές που εξετάζουν τα φάρμακά μας, ξέρετε ότι μόλις σταματήσουν να είναι ρυθμιστές, θέλουν να πάνε να δουλέψουν για την εταιρεία… δεν πρόκειται να είναι σκληροί με την εταιρεία όπου παίρνουν τη δουλειά τους», ομολόγησε. .

«Είναι πολύ καλό για τη βιομηχανία για να είμαι ειλικρινής, είναι κακό για όλους τους άλλους στην Αμερική», πρόσθεσε. Αμέσως μετά, ο ιδρυτής του Project Veritas δημοσίευσε εσωτερικά έγγραφα που έδειχναν ότι ο Jordan Walker εργαζόταν πράγματι ως Διευθυντής της Pfizer, Στρατηγικές Επιχειρήσεις Έρευνας & Ανάπτυξης.


Το επίμαχο βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 2,6 crores (26 εκατομμύρια) φορές στο Twitter. Ενώ η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail, κάλυψε αρχικά την ιστορία, αργότερα τη διέγραψαν από τον ιστότοπό τους.

Ερωτήσεις σχετικά με το εμβόλιο Pfizer
Είναι αξιοσημείωτο εδώ ότι το ακριβό εμβόλιο για τον Covid-19 που αναπτύχθηκε από την Pfizer ήταν το εμβόλιο με εντολή της κυβέρνησης στις ΗΠΑ και σε πολλά άλλα έθνη. Πραγματοποιήθηκε τεράστια πίεση από την Pfizer μέσω πολλαπλών καναλιών για να πείσει την Ινδία να εγκρίνει το εμβόλιο της. Αρκετοί πολιτικοί, αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι και «ειδικοί» προσπάθησαν να ανακηρύξουν το εμβόλιο Pfizer ως «το καλύτερο» και προσπάθησαν να πιέσουν την ινδική κυβέρνηση να το εισάγει. Ωστόσο, η ινδική κυβέρνηση είχε προτιμήσει τα εμβόλια «made in India» έναντι των Pfizer και Moderna, επειδή η Pfizer είχε αρνηθεί να πραγματοποιήσει δοκιμές σε τοπικό επίπεδο και είχε ζητήσει ασυλία από τη νομική διαδικασία σε περίπτωση ανεπιθύμητων ενεργειών.

1 σχόλιο

  1. "Σήκωσε" κι αυτό στο προφίλ σου, αν σου το επιτρέπει ο Τσίπρας, Marka 2. Τι, όχι;
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση