GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΙΔΙΕΣ αλυσίδες για τα χιόνια! 290 ΕΥΡΩ στην Ιταλία, 400 ευρώ στην Ελλάδα...

Με τον φόβο για το πρόστιμο των 80 ευρώ για όποιον κυκλοφορεί εν μέσω κακοκαιρίας με χιόνια χωρίς αντιολισθητικά μέσα, οι πολίτες σχημάτισαν...


Με τον φόβο για το πρόστιμο των 80 ευρώ για όποιον κυκλοφορεί εν μέσω κακοκαιρίας με χιόνια χωρίς αντιολισθητικά μέσα, οι πολίτες σχημάτισαν ουρές για να αγοράσουν αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες. Οι τιμές όμως ανέβηκαν κατακόρυφα. 

Οι τιμές για τα αντιολισθητικά μέσα ανέβηκαν κατακόρυφα ενώ καταναλωτές καταγγέλλουν στο mega πως σε πολλές περιπτώσεις ίσα για να πουλήσουν οι έμποροι, τους έδιναν αλυσίδες διαφορετικές από αυτές που ζητούσαν και όταν πήγαν να τις βάλουν στο αυτοκίνητό τους δεν έμπαιναν.

Στην Ελλάδα οι πιο ακριβές αλυσίδες

Αλυσίδες χιονιού, ίδιας μάρκας, ίδιας διάστασης, έχουν στην Ελλάδα 400€, ενώ στην Ιταλία 289.51, στην Ολλανδία 368.99€.

Ίδια η εικόνα και στις χιονοκουβέρτες. Οι ίδιες γαλλικές χιονοκουβέρτες έχουν στην Ελλάδα 150 ευρώ, στην Ελβετία 128.95 και στη Μεγάλη Βρετανία 92.35.

Το χάσμα στις τιμές ανάμεσα στην Ελλάδα και όλο τον υπόλοιπο πλανήτη υπάρχει και σε ιταλικής κατασκευής χιονοαλυσίδες που στην Ελλάδα έχουν 226.60 και στην Βρετανία 195.88.

Πρακτικά, για ακόμα μία φορά, είναι αδύνατον το οτιδήποτε να πωλείται αν όχι φτηνότερα από την υπόλοιπη Ευρώπη, έστω σε ανταγωνιστική τιμή σε σχέση με την υπόλοιπη κοινή αγορά που, όπως φαίνεται, ισχύουν εντελώς διαφορετικοί κανόνες από ό,τι στην Ελλάδα.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση