GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρώην μονοπολικός κόσμος έχει, ήδη, τελειώσει!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Στον φόβο του άγνωστου τζογάρουν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, προκειμένου ν΄ αποκομίσουν την...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Στον φόβο του άγνωστου τζογάρουν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, προκειμένου ν΄ αποκομίσουν την... συναίνεση των πολιτών στις εγκληματικές τους πολιτικές και την παραμονή τους στις καρέκλες της εξουσίας.
Η στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας, στην Ουκρανία, έχει γίνει εργαλείο σκοταδισμού και απίστευτης λογοκρισίας, σε κάθε πτυχή αυτής της σύγκρουσης, προκειμένου να διατηρηθεί η κυριαρχία της δικτατορίας του κεφαλαίου και η πλήρης υποταγή των λαών, στα σχέδια εξόντωσης τους.
Κάποτε θα τελειώσει αυτή η σύγκρουση. Με, ή χωρίς την συναίνεση των Δυτικών δημιουργών της. Και προκύπτει το ερώτημα: Και μετά τι;;;
Ας αρχίσουμε καλύτερα, από τα όσα ΔΕΝ!
Δεν υπάρχει, πλέον, ο παλιός κόσμος και δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ, όσο κι αν κάποιοι αρνούνται να το καταλάβουν.
Έχει, ήδη, καταργηθεί η διεθνής διπλωματία, οι πολιτικές δομές των κομμάτων, αλλά και οι διεθνείς στρατιωτικές και πολιτικές συμμαχίες.
Ο πρώην μονοπολικός κόσμος έχει, ήδη, τελειώσει. Η έλλειψη εναλλακτικής, για την ένταξη, σ΄ένα παγκόσμιο σχέδιο μιας φιλελεύθερης δικτατορίας υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ, δεν υφίσταται πια! Έχει δημιουργηθεί ένα ρήγμα, απ΄όπου μπορούν να δραπετεύσουν οι καταπιεσμένοι και εκβιαζόμενοι "σύμμαχοι" και κάποιοι ήδη, το κάνουν.
- Τα τρία χρόνια της πλανδημίας έχουν αλλάξει πολύ στην αντίληψη των λαών, για τον κόσμο. Οι πολίτες, κατά κάποιο τρόπο, έριξαν μια εντελώς νέα ματιά σε αυτούς που τους κυβερνούν. Σε όλο αυτό το δημοκρατικό-ολιγαρχικό σόου των φρικιών, σε όλον αυτόν τον κολλώδη ιστό που τους ακινητοποιεί, τους εγχέει το δηλητήριό του και τους μετατρέπει σε τροφή, μιας χοντρής ταραντούλας.. Ολόκληρες χώρες χωρίστηκαν σε δύο: Σε εκείνες που αποδέχονταν με πραότητα τη μοίρα τους και σε εκείνες που ήταν έτοιμες να πολεμήσουν. Και σε όλο τον κόσμο άρχισαν να εμφανίζονται ρωγμές αυτού του διχασμού.
- Όταν λέει ο Πούτιν ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να επιστρέψει στα σύνορα του 1991, δεν το λέει, ούτε για πλάκα, ούτε για να αναδείξει την παράνομη επέκταση της "συμμαχίας". Το εννοεί!
Δεν υπάρχουν πλέον, διεθνείς κανόνες, ούτε καμιά Συμφωνία της Γιάλτας, μετά την επεκτατική πολιτική του ΝΑΤΟ, στα ανατολικά.
Οι διεθνείς οργανισμοί, όπως, ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ, η Γιούνισεφ, ακόμη και οι αθλητικοί Οργανισμοί απέτυχαν, στην αποστολή τους και μετατράπηκαν σε δεξί χέρι των Δυτικών ελίτ.
Αποσιωπούνται εγκλήματα, οργανώνονται εγκλήματα, νομιμοποιούνται παράνομες κυρώσεις και στηρίζεται, απ΄όλους αυτούς ο φασισμός και η εξάπλωση του πολέμου. Έχουν, προ πολλού απαξιωθεί!
-Νέες παγκόσμιες δυνάμεις δημιουργούνται, νέα παγκόσμια οικονομικά συστήματα, ζώνες και δομές, νέες στρατιωτικές συμμαχίες, νέοι κανόνες διεθνούς και ανθρωπιστικού δικαίου και νέοι δρόμοι εμπορίου και ανάπτυξης χωρών-αποικιών, που απαλλάσσονται, από την καθυστέρηση και την εκμετάλλευση αιώνων.
Αυτό έρχεται! Και, όπως κάθε νέο, έρχεται με δύναμη! Με διάλογο! Για να συμφωνηθεί η καλή γειτονία, η φιλία και η ουδετερότητα.
Έτσι θα έρθει η Ειρήνη και όχι με αφίσες, που ταυτίζουν τον επιτιθέμενο με το θύμα!

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση