GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΜΕΙΣ ερχόμαστε μέρα!» ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σπεύδουν σε βοήθεια προς την Τουρκία...

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία με τους 21 πυροσβέστες, μέλη...


Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία με τους 21 πυροσβέστες, μέλη της ΕΜΑΚ, που μεταβαίνουν στην Τουρκία για να βοηθήσουν στην έρευνα και διάσωση μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Η φωτογραφία:

Ερντογάν: Όταν λέμε “θα έρθουμε μία νύχτα ξαφνικά”, εννοούμε πως θα επιτεθούμε σε όποιον μας ενοχλήσει
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πριν ένα μήνα, στο περιθώριο της πρώτης Συνόδου της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, ότι δεν έχει τίποτα να συζητήσει με την ελληνική κυβέρνηση.
“Ολόκληρη η πολιτική τους βασίζεται σε ψέματα, δεν είναι ειλικρινείς. Δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε με την Ελλάδα”, είπε ο τούρκος πρόεδρος σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Πράγα.
Ο Ερντογάν υποστήριξε ότι η Αθήνα κατανοεί το μήνυμα της Άγκυρας ότι “Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα” – ένα σχόλιο που έχουν καταδικάσει αξιωματούχοι στην Ελλάδα και άλλες χώρες της Δύσης ως “απειλή” κατά γειτονικής χώρας, υπογραμμίζει το πρακτορείο Reuters.
Το τουρκικό πρακτορείο Anadolu μεταδίδει ότι ο Ερντογάν δήλωσε, απαντώντας σε ερώτηση για την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ότι η απάντηση της Άγκυρας “Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα” αφορά σε ενδεχόμενη επίθεση οποιασδήποτε χώρας στην Τουρκία.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, σε ερώτηση στον Ερντογάν αν “όταν είπατε μία νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά”, εννοούσατε επίθεση στην Ελλάδα, εκείνος απάντησε:
“Το καταλάβατε καλά. Όποια χώρα μας ενοχλεί και μας επιτίθεται, η απάντηση μας είναι “μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ”. Αυτό έτσι πρέπει να το ξέρουν. Να το καταλάβουν. Αφού εσείς έτσι το καταλάβατε, άρα κι εκείνοι το κατάλαβαν”.

1 σχόλιο

  1. Ναι,αλλα εσεις δεν πατε ουτε μεσανυχτα στη Συρια,εξυπνοβλακα.Ολη η μιζερια,η απανθρωπια και η σκυλευση σε μια κουτοπονηρια.Και εχε υπ'οψη σου οτι,με αυτον τον προδοτη που εκθειαζεις προφανως,και απογευμα θα ερθουν οι Τουρκοι και νταλα μεσημερι.Οποτε τους "προσκαλεσει"ο φιλος Μητσοτακης[προς ιδιον ωφελος]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση