GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΣΤΟΛΗ! ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΥΝ τον «πρίγκιπα Παύλο» να γυρίσει και να κάνει κόμμα...

Οι συζητήσεις για την αγορά ακινήτου στην Ελλάδα είναι το ένα σκέλος των όσων αναφέρονται για τον Παύλο, πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσ...


Οι συζητήσεις για την αγορά ακινήτου στην Ελλάδα είναι το ένα σκέλος των όσων αναφέρονται για τον Παύλο, πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου...

Ο υπεύθυνος των εκδόσεων «Στέμμα», Κωνσταντίνος Λουκάς, λέει την ίδια ώρα ότι την ερχόμενη Κυριακή θα στείλει προσωπική επιστολή στον μεγαλύτερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μέσα από την οποία θα τον ενημερώνει «για την ισχυρή θέληση», όπως ο ίδιος τονίζει, σειράς ανθρώπων, που ευελπιστούν είτε να δουν τον ίδιο τον Παύλο να αναμειγνύεται με τα πολιτικά στην Ελλάδα, είτε να δώσει το χρίσμα για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, χωρίς ο ίδιος να συμμετέχει.

«Ο Παύλος να μπει επικεφαλής ενός κόμματος ή ο Νικόλαος. Ή να έδιναν έγκριση σε κάποιον να ηγηθεί ενός κόμματος».
Όπως λέει ο κ. Λουκάς, το στενό περιβάλλον του Παύλου ενημερώνεται διαρκώς για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά όλοι παραπέμπουν στον ίδιο, που θα πάρει την τελική του απόφαση.

«Θεωρώ ότι με τη δημιουργία ενός κόμματος θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας μοχλός πίεσης για τον σεβασμό της ιστορικότητας. Το ότι θα στείλω μια επιστολή, δε σημαίνει κάτι. Το κάνω συχνά για να διαφωνώ ή να συμφωνώ με κάποια πράγματα ή για κάτι το οποίο σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει».

«Η επιστολή θα συγκεντρώνει και το τι έχω εισπράξει από τον κόσμο, από σωματεία, από πανεπιστημιακούς καθηγητές. Θα αφορά ένα σύνολο εντυπώσεων του κόσμου» συμπληρώνει ο ίδιος.

Παύλος και Μαρί Σαντάλ, που πριν από 28 χρόνια είχαν δηλώσει ότι θα επέστρεφαν στην Ελλάδα, δεν θα επιστρέψουν να ζήσουν μόνιμα εδώ. Το ακίνητο που ψάχνουν θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τους, όταν επισκέπτονται την Ελλάδα και φυσικά αυτό θα πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές της οικογένειας, λένε οι ίδιοι κύκλοι.


1 σχόλιο

  1. Ο μαλλιαρός Μπογδάνος με το μούσι θα ιδρύσει κόμμα, επειδή θέλει ν' αποκαταστήσει την "ιστορικότητα". Γι' αυτό παντρέυτηκε την Μαρί Σαντάλ.
    "Ανοίγει το Πολιτειακό". Να τον ακούτε τον Καψαμπέλη.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση