GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ! ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ Γιώργου Βαρεμένου - Άννας Καραμανλή στον «αέρα»...

Τα «αίματα άναψαν» επικίνδυνα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρ...


Τα «αίματα άναψαν» επικίνδυνα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή.

Αφού είχαν μια έντονη συζήτηση, κάποια στιγμή η Άννα Καραμανλή έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα - και ενώ είχε γίνει γνωστή η πτώση του Phantom - σε συναυλία της Τάνιας Τσανακλίδου, στο Παλάς, γεγονός που καυτηρίασε η «γαλάζια» βουλευτής. «Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate», είπε η κυρία Καραμανλή, με τον κύριο Βαρεμένο να της απαντά «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη» και της άρπαξε το χαρτί μέσα από τα χέρια.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε και την αντίδραση των παρουσιαστών. «Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια γυναίκα» του είπε ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Γιώργο Βαρεμένο να ανταπαντά «δεν μπορώ τις αθλιότητες». Αφού έπεσαν οι τόνοι, ο Γιώργος Βαρεμένος απολογήθηκε για την κίνησή του και η κυρία Καραμανλή αποδέχθηκε την «συγγνώμη» του.

Ο διάλογος που είχαν ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή

Γιώργος Βαρεμένος: Είναι αθλιότητα αυτό! Αθλιότητα!
Άννα Καραμανλή: Αθλιότητες είναι αυτές που λέγατε εσείς! Δείτε τους χαμόγελα Colgate.
Γιώργος Βαρεμένος: Αυτό είναι αθλιότητα!
Άννα Καραμανλή: Αυτό είναι το πραγματικό τους πρόσωπο, να επιτίθεται σε μία γυναίκα.

ΝΔ: Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας
Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της κάνοντας λόγο για αθλιότητα. «Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα», αναφέρει το κυβερνών κόμμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή! Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ».

1 σχόλιο

  1. Συγνωμη,για να μας πει το τσολι,πού κοπροσκυλιαζε και χασκογελουσε,αυτες τις δυο μερες;Γιατι σπιτι δεν ηταν η σουρτουκω[σε κατι "το κοπι τη πιτα ηταν]Α,ρε καυμενοι Συριζαιοι,δεν ξερετε με τι καθαρματα μπλεξατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση