GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΚΚΕ κατά του αμερικανικού αεροπλανοφόρου στον Πειραιά...

Συγκέντρωση ενάντια στην παρουσία του αμερικανικού αεροπλανοφόρου «George W. Bush» στο λιμάνι του Πειραιά  οργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Πειρα...


Συγκέντρωση ενάντια στην παρουσία του αμερικανικού αεροπλανοφόρου «George W. Bush» στο λιμάνι του Πειραιά  οργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά του ΚΚΕ, το πρωί του Σαββάτου.

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν «ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών», καταγγέλλοντας μετατροπή της χώρας σε απέραντη αμερικανοΝΑΤΟική βάση. Στο συλλαλητήριο παραβρέθηκαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Γιώργος Μαρίνος, Μάκης Παπαδόπουλος και Θοδωρής Χιώνης. Επίσης, παραβρέθηκε η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια στην Β' Πειραιά, ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής, άλλοι υποψήφιοι με το ΚΚΕ στην Α' και Β' Πειραιά και ο Σταύρος Τάσσος, πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ.

Την κεντρική ομιλία στο συλλαλητήριο απεύθυνε ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος στην Α' Πειραιά. Στη συνέχεια ακολούθησε  πορεία στους δρόμους του Πειραιά, με συνθήματα όπως «καμία εμπλοκή καμία συμμετοχή να φύγουν οι βάσεις και οι ΝΑΤΟικοί». Η πορεία κατέληξε στην πλατεία Αλεξάνδρας, στο Πασαλιμάνι, ακριβώς απέναντι από το σημείο που έχει αγκυροβολήσει το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «G. Bush» 


2 σχόλια

  1. Η τελευταία αφίσα της ΚΝΕ είναι με "την σωστή πλευρά της ιστορίας".
    Αν σας πάρουν είδηση εγκαίρως οι ψηφοφόροι, θα μείνετε εκτός Βουλής κι ο Κουτσούμπας θα γίνει στυλάκι. Αν όχι, θα παραμείνει κοιλαράς.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Μητσοτακη τον ρωτησατε,ή κανετε του κεφαλιου σας;Δεν ειναι ετσι οι σωστες συνεργασιες.Πρεπει να ρωταμε,να συννενοουμαστε.Πώς κανετε με τις επιθεσεις στην αντιπολιτευση;Ετσι μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση