GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το καθεστώς του Κιέβου κάνει ποιοτικό βήμα μπροστά στο χιτλερισμό του!

Δημήτρης Λιάτσος Βρυκόλακες ροκάνισαν 20 εκ. βιβλία στα ρωσικά! Στα πλαίσια της...

Δημήτρης Λιάτσος
Βρυκόλακες ροκάνισαν 20 εκ. βιβλία στα ρωσικά!
Στα πλαίσια της... εκστρατείας κατά της ρωσικής γλώσσας, στην Ουκρανία το 2022, κατάστρεψαν πάνω από… 20 εκατομμύρια βιβλία γραμμένα στη ρωσική, αναφέρει το γνωστό κανάλι R.T.
Τα μαζεύουν από τα ράφια των βιβλιοπωλείων και τα καταστρέφουν.
Η διευθύντρια της κεντρικής βιβλιοθήκης του Ντνιεπροπετροφσκ, Γιούλια Μπαρντιουκόβα, εξηγεί πως όλα τα βιβλία που έχουν εκδοθεί στη Ρωσία ή από εκδοτικά που βρίσκονται σε καθεστώς κυρώσεων ή βιβλία συγγραφέων που δεν καταδίκασαν τη «ρωσική εισβολή», ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ!!!
Τον Ιούλιο 2022 στην Ουκρανία του Ζελένσκι ξεκίνησε ένα ακόμα στάδιο υλοποίησης του νόμου: «Αναφορικά με την εξασφάλιση της λειτουργίας της ουκρανικής γλώσσας ως κρατικής».
Με άλλα λόγια, πέφτουν πρόστιμα σε κρατικούς λειτουργούς, στελέχη κρατικών και ιδιωτικών επιχειρήσεων, οργανισμών και επιστημονικών ιδρυμάτων αλλά και φυσικά πρόσωπα τα οποία σε δημόσιους χώρους δε μιλάνε τα ουκρανικά!
ΥΓ 1: Για όσους δεν έχουν «χωνέψει» τι ακριβώς σημαίνει νεοχιτλερισμός, το κυνήγι των «ανυπάκουων» δεν αφορά εκείνους που μιλάνε άλλη γλώσσα αλλά εκείνους που μιλάνε ρωσικά! Διότι δε μπορεί κανείς να φανταστεί ότι στην Ουκρανία θα διωχθεί άνθρωπος που μιλάει… αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά κ.α.
ΥΓ 2: Θα πείτε, ακριβώς και ο Χίτλερ έριχνε τα βιβλία στην πυρά! Σωστά, με μια διαφορά: εκείνος έκαιγε τα βιβλία ανεξάρτητα σε ποια γλώσσα ήταν γραμμένα. Το μοτίβο ήταν: τώρα δεν είναι ώρα για διάβασμα είναι ώρα για κατάκτηση όλης της Ευρώπης.
Το καθεστώς του Κιέβου κάνει ποιοτικό βήμα μπροστά στο χιτλερισμό του! Καταστρέφει μόνο τα βιβλία που είναι γραμμένα στα ρωσικά. Τη μητρική γλώσσα της απόλυτης πλειοψηφίας των Ουκρανών πολιτών και του 100% της πολιτικής-οικονομικής ελίτ της χώρας που φέρνει ακόμα την ονομασία Ουκρανία!
Άρα, έχουμε ποιοτική αναβάθμιση από το χιτλερισμό στο νεοχιτλερισμό!!!
ΥΓ 3: Σε εκείνους που βρίσκονται στη σωστή πλευρά της ιστορίας, εκείνους που μπορεί να ενδώσουν σε «φιλικές» προτροπές των μεγαλοσυμμάχων μας και να στείλουν στο Ζελένσκι ρωσικά οπλικά συστήματα «С-300», κ.α. τους κάνω «φιλική» έκκληση να μεταφράσουν τα ντοκουμέντα από τα ρωσικά στα… ουκρανικά! Αλλιώς θα πέσει… πρόστιμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση