GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΜΟΦΩΝΑ! ΑΘΩΟΣ λόγω αμφιβολιών (για τον βιασμό) ο Φιλιππίδης...

Ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης για την κατηγορία του βιασμού κατ' εξακολούθηση σε βάρος ηθοποιού. Αντίθετα, τ...


Ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης για την κατηγορία του βιασμού κατ' εξακολούθηση σε βάρος ηθοποιού.

Αντίθετα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον κήρυξε ομόφωνα ένοχο για τις δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος συναδέλφων του.

Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση της έδρας για τις ποινές, ενώ τα μέλη του δικαστηρίου θα συζητήσουν για το εάν θα αναγνωρίσουν ελαφρυντικά στον ηθοποιό και ποια θα είναι αυτά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου έχοντας δίπλα του τη σύζυγό και τον γιο του, ενώ στην άλλη άκρη της αίθουσας βρίσκονταν οι τρεις καταγγέλλουσες.

Στο δικαστήριο βρίσκονται και οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστόπουλου, Λένα Δροσακη, Ανδρομάχη Δαυλού, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Ζέτα Δούκα.

Μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ζήτησε από το δικαστήριο να του αναγνωρίσει τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

«Είναι σε μια ηλικία και το ποινικό του μητρώο δεν έχει καμία νομική παράβαση. Κανένας δεν είχε πει τίποτα τον Φεβρουάριο του 2021 για το Πέτρο Φιλιππίδη. Ο βίος του είναι άμεμπτος, είναι ένας άνθρωπος της τέχνης» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος και πρόσθεσε: «έχετε ηθική και νομική υποχρέωση αναγνώρισης ενός ελαφρυντικού και να επιβάλλετε μια ποινή πλημμελημματικου χαρακτήρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση