GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ανδρουλάκη σε Τσίπρα: "Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε..."

Σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασ...


Σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή στην Πάτρα.

Με ανάρτησή του ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγορεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για «παράσταση» μιμητισμού του Ανδρέα Παπανδρέου σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν αποδέχεται μαθήματα ιδεολογικής συνέπειας.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρει στην ανάρτησή του την οποία συνοδεύει από μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα μαζί με τον Πάνο Καμμένο το βράδυ των εκλογών του 2015:

«Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε, κ Τσίπρα.
Σας παραθέτω μια μόνο εικόνα, που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.
«Προοδευτικά» μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς.
Στις επόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα αξιολογήσει και την ιδεολογική συνέπεια του καθενός μας».
Πόπη Τσαπανίδου: Ελπίζαμε ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει βγάλει συμπεράσματα από τη συνεργασία με ΝΔ
Απαντώντας με τη σειρά της σε όσα ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε τα εξής:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν σε συμμαχία με τη Ν.Δ. του κ. Σαμαρά. Στην πορεία, ως γνωστόν, ο Αλέξης Τσίπρας συγκρούστηκε με τον Πάνο Καμμένο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επέμεινε στις αρχές του, αψήφησε το πολιτικό κόστος και άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη για τον τόπο», ενώ πρόσθεσε:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του από τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ», σχολιάζοντας επίσης πως «ελπίζαμε ότι και το ΠΑΣΟΚ θα έχει βγάλει τα δικά του από τη συνεργασία του με τη ΝΔ».

ΠΑΣΟΚ: Η μοναδική επιδίωξη του κ. Τσίπρα είναι η εξουσία για την εξουσία
Μετά τις δηλώσεις της Π. Τσαπανίδου, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ απάντησε με ανακοίνωσή του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «οι συντονισμένες αήθεις επιθέσεις της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής καταδεικνύουν ότι η κυβερνητική σύμπραξη με τον Πάνο Καμμένο, δεν ήταν διόλου τυχαία, άλλωστε συνέβη δυο φορές».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:
Οι συντονισμένες αήθεις επιθέσεις της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής καταδεικνύουν ότι η κυβερνητική σύμπραξη με τον Πάνο Καμμένο, δεν ήταν διόλου τυχαία. Άλλωστε συνέβη δυο φορές.
Η χυδαιολογία και η συνωμοσιολογία δεν έχουν σχέση με την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης.
Όσες προφάσεις εν αμαρτίαις κι αν προβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει την ασυγχώρητη συνεργασία του με την Ακροδεξιά, ο λαός έχει και μνήμη και κρίση.
Ξέρει πλέον ότι μοναδική επιδίωξη του κ.Τσίπρα είναι η εξουσία για την εξουσία.
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αγωνίζεται αταλάντευτα ενάντια στην πρωτοφανή θεσμική εκτροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και εγγυάται την αποκατάσταση του κράτους δικαίου και της ακηδεμόνευτης λειτουργίας των Ανεξάρτητων Αρχών.

2 σχόλια

  1. Και οι δύο σας δεν αξίζετε ούτε μια τρίχα του Αντρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδη την εζησα την ιστορια,εκτος απο τον Χαρη,οι περισσοτεροι ειναι μυγοφτυματα.Και φυσικα,ο βουτυρομπεμπες πανυβλακας Ανδρουλακης,που εκτος απο αχρηστος,καταντησε πιο δουλικο και απο το ΚΚΕ,στην υπηρεσια των εγκληματιων.Εν τω μεταξυ,η διαλυση και το ξεπουλημα της χωρας ειναι μη αναστρεψιμο.Και αυτα τα δωσιλογα καθαρματα[Ανδρουλακης-Κουτσουμπας]κανουν πλατες βριζοντας τον Συριζα.Και μετα βριζουμε τα 155 καθαρματα-παρακολουθηματα του Κουλη.[Ακροδεξιοι,οι του Καμμενου.Ποσο μαλακας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση