GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ η μητέρα του υποσμηναγού Τουρούτσικα μόλις το φέρετρο μπήκε στη νεκροφόρα...

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ον οποίο αποχαιρέτησαν σήμερα συγγενείς, φ...


Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ον οποίο αποχαιρέτησαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι καθώς και η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 29χρονου, οι οποίοι συγκλόνισαν το πανελλήνιο με τους επικήδειους που εκφώνησαν.

Μάλιστα, η μητέρα του Μάριου – Μιχαήλ δεν άντεξε την συγκίνηση και μετά την ολοκλήρωση της κηδείας του παιδιού της και την έξοδο της σορού από τον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη, λιποθύμησε.

Φορτισμένη από τον συγκλονιστικό επικήδειο που είχε εκφωνήσει λίγο νωρίτερα η μητέρα του αδικοχαμένου υποσμηναγού λιποθύμησε στον δρόμο έξω από τον ιερό ναό.

Αμέσως στη μητέρα του υποσμηναγού δόθηκε νερό ενώ δημιουργήθηκε χώρος για να πάρει μια ανάσα, ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση