GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ο Πολάκης! «EXEI AΠΟΦΑΣΙΣΕΙ να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης...»

Eκτός ορίων φαίνεται πως είναι η σχέση του Παύλου Πολάκη με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την τελευταία ανάρτηση του βουλευτή. Σε άτυπη εν...


Eκτός ορίων φαίνεται πως είναι η σχέση του Παύλου Πολάκη με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την τελευταία ανάρτηση του βουλευτή.

Σε άτυπη ενημέρωση, πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας.

Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

«Οι χυδαιότητες, οι απειλές και οι προγραφές κατά δημοσιογράφων, δικαστών και κρατικών λειτουργών από τον κ. Πολάκη δεν μπορούν να καλύπτονται με διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια», απαντά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, ζητώντας τη διαγραφή του και προσθέτει:

«Σε κάθε δημοκρατικό κόμμα θα ήταν αυτονόητη η διαγραφή του και αυτό απαιτούμε να κάνει ο κ. Τσίπρας που μέχρι σήμερα τον κάλυπτε. Επίσης αυτονόητη θεωρούμε την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του ομόφωνα καταδικασμένου Νίκου Παππά».

Αφορμή και προφανώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι η ανάρτηση του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία με τίτλο «βαθύ κράτος», «στοχοποιεί» όσους κατά την άποψή του «στοχοποιούν» την προοδευτική γραμμή, επισημαίνοντας ότι «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά», κι αφού περιγράφει τέσσερις προϋποθέσεις γι’ αυτόν το σκοπό, παραθέτει ονόματα και φωτογραφικό υλικό, με δημοσιογράφους, μέλη της διοίκησης της ΑΑΔΕ, τραπεζικά στελέχη, κάνοντας ειδική αναφορά σε «13 δικαστές που δίκασαν τον Νίκο Παππά».

Στελέχη της Κουμουνδρούρου τονίζουν πως ουσιαστικά ο κ. Πολάκης έθεσε ο ίδιος τον εαυτό του εκτός κόμματος, θυμίζοντας το πρόσφατο «αντάρτικο» του Πολάκη για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, όπου «προειδοποιούσε» ότι μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» στις λίστες με τους υποψηφίους και να συμπεριληφθεί ο Μιχάλης Χαιρετάκης, δεν θα ισχύει ούτε η δική του υποψηφιότητα, ενώ όπως επισημαίνουν συνεχίζει δημοσίως και όχι στα όργανα του κόμματος την κριτική στην κυρίαρχη γραμμή και μάλιστα την ώρα που το κόμμα δίνει μια κρίσιμη εκλογική μάχη απέναντι σε μια κυβέρνηση που αντιμετωπίζει σωρεία σκανδάλων. Επίσης, σημειώνουν πως η ανάρτηση, που έχει μάλιστα χαρακτηριστικά πλατφόρμας, στοχοποιεί προσωπικά δημοσιογράφους και δικαστές, κάτι το οποίο δεν εκφράζει τη συλλογική θέση του κόμματος, αποπροσανατολίζει τη συζήτηση από τις ευθύνες του καθεστώτος Μητσοτάκη, αμφισβητεί τη στάση του κόμματος και δίνει λαβή για νέες επιθέσεις.

Η ανάρτηση προκάλεσε όπως ήταν λογικό και την άμεση αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. «Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της "κάτω πλατείας", τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη.

«Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Βόλτα στα Σφακιά σήμερα, στην Ανω πόλη… Σε τόπους με απεριόριστους ορίζοντες, καθαρό αέρα και λεβέντες ανθρώπους… Θυμήθηκα πολλά ανεβαίνοντας απ αυτά που έγιναν εδώ το 2010-14», σχολίασε με νέα ανάρτηση μετά το σάλο ο κ. Πολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση