GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Ονισένκο... ξέπλυμα του ναζιστικού καθεστώτος...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Κώστας Ονισένκο. Ανταποκριτής της ΕΡΤ, στο Κίεβο, για την κάλυψη της Ειδικής Επιχείρησης  από τον...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Κώστας Ονισένκο.
Ανταποκριτής της ΕΡΤ, στο Κίεβο, για την κάλυψη της Ειδικής Επιχείρησης  από τον... Ιούνιο του 2022.
Οι ανταποκρίσεις του, περιορίστηκαν, στα δελτία Τύπου της φασιστικής κυβέρνησης του Ζελένσκι και τα πεδία των μαχών τα έβλεπε από την Ουκρανική τηλεόραση. Ούτε ένα οδοιπορικό σε κάποια εμπόλεμη ζώνη, δεν είδαμε.
Πέρα απ΄αυτά, όμως, είχε αναλάβει και το ξέπλυμα του ναζιστικού καθεστώτος, παρουσιάζοντας μονομερώς, τις εξελίξεις και προβάλλοντας  κάθε στημένη, για προπαγανδιστικούς λόγους, προβοκάτσια, εναντίον της Ρωσίας, ως πραγματικό γεγονός.  Ωστόσο απέκρυπτε τα εγκλήματα του Ζελένσκι, με τους καθημερινούς βομβαρδισμούς, κατά των αμάχων του Ντονμπάς, τους βομβαρδισμούς κατά του πυρηνικού σταθμού στο Ενεργκονταρ και τις εν ψυχρώ εκτελέσεις των Ρώσων αιχμαλώτων, από Ουκρανούς στρατιώτες.
Επιπλέον, ασκεί κριτική, σε άλλα σάιτ, που επικρίνουν την νεοφασιστική μέθοδο του Ζελένσκι να αντιγράφει τις ονομασίες των χιτλερικών ταγμάτων και να ονοματίζει μ΄ αυτές, τα δικά του τάγματα ("Εντελβάις).
Ο Ονισένκο δεν πρόσεξε, ούτε είδε τα δεκάδες φασιστικά διακριτικά των SS στις στολές του Ουκρανικού στρατού, ούτε τις σβάστικες, την μορφή του Χίτλερ και τους "μαύρους ήλιους¨στα τατουάζ των νεοφασιστικών ταγμάτων. ούτε την αντιγραφή των προπαγανδιστικών αφισών του Γ΄Ράιχ, που κρέμονται στους τοίχους της Ουκρανίας και "κοσμούν" τα σχολικά βιβλία!
Σήμερα, σύμφωνα με το @Media tv news.gr, ο Κ. Ονισένκο, ζητεί και οικονομική ενίσχυση, μέσω των σόσιαλ μίντια, για να μεταβεί, στην Ουκρανία, ως δημοσιογράφος της ΕΡΤ!!!
Δεν ξέρω! Ισως τέτοιους "δημοσιογράφους" να χρειάζεται η ΕΡΤ, για να προωθήσει το ψέμα και την Ρωσοφοβία, στο Ελληνικό κοινό, που την πληρώνει!
Αν όχι, περιμένουμε αποφάσεις!
Διαβάστε και βγάλτε συμπεράσματα!
"mediatvnews"

1 σχόλιο

  1. Γιατι δεν τα ζηταει απο κανενα αφορολογητο Κεντρο Ιδιωτελων Συμφρροντων, μη τα βαλει σε απροσμενα εξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση