GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

THN ΚΑΡΦΩΝΕΙ Γαλλίδα ευρωβουλευτής! «Η ΚΑΪΛΗ προωθούσε ξεκάθαρα το Κατάρ...»

«Καρφιά» για την Εύα Καϊλή και την εμπλοκή της στο Qatargate εξαπέλυσε η Γαλλίδα ευρωβουλευτής, Μανόν Ομπρί, η οποία και συνέταξε την έκθεση...


«Καρφιά» για την Εύα Καϊλή και την εμπλοκή της στο Qatargate εξαπέλυσε η Γαλλίδα ευρωβουλευτής, Μανόν Ομπρί, η οποία και συνέταξε την έκθεση για την άρση ασυλίας των ευρωβουλευτών Αντρέα Κοτσολίνο και Μαρκ Ταραμπέλα.

«Πώς γίνεται να υπάρχει δικαιολογία για έναν ευρωβουλευτή να δέχεται χρήματα; Ξέρετε οι ευρωβουλευτές ήδη πληρώνονται καλά και τα χρήματα αρκούν για να ζήσουν» τόνισε η Μανόν Ομπρί. «Έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια την επιρροή του Κατάρ στην ομιλία της Εύας Καϊλή» πρόσθεσε μιλώντας στον Alpha και υπογράμμισε ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής ασκούσε επιρροή και διαφήμιζε το Κατάρ.

«Όταν άκουσα την Εύα Καϊλή τον Νοέμβριο να μιλάει για το Κατάρ, κάτι δεν πήγαινε καλά. Αυτή δεν είναι μία ομιλία με κανονικές επισημάνσεις, προωθούσε ξεκάθαρα το Κατάρ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια τον αντίκτυπο αυτής της επιρροής. Γιατί όλοι αυτοί οι ευρωβουλευτές υπερασπίζονται τόσο σθεναρά τα συμφέροντα του Κατάρ; Όμως, δεν μπορούσα να γνωρίζω τότε ότι υπήρχαν βαλίτσες γεμάτες με χρήματα», δήλωσε η Μανόν Ομπρί.
Η Μανόν Ομπρί

Σύμφωνα με όσα είπε η Γαλλίδα ευρωβουλευτής η πρεσβεία του Κατάρ, εκείνες τις μέρες, της έστειλε επείγουσα πρόσκληση για συνάντηση, καθώς είχε αντιδράσει σχετικά με τα όσα γίνονταν, αλλά εκείνη την απέρριψε.

«Είχε μεγάλη επιρροή εντός της ομάδας των Σοσιαλιστών, ώστε να μας αποτρέψει να περάσουμε το ψήφισμα κατά του Κατάρ. Και απ' ό,τι φαίνεται άσκησε μεγάλη επιρροή γι' αυτό», συμπλήρωσε η Ομπρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση