GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία, που προκάλεσε θερμοκρασίες πάνω από 1300 βαθμούς Κελσίου;

Της Ιωάννας Υψηλάντη Βγήκε, λέει η ΕΕ, πριν κάτι μήνες και καταδίκασε την Ελλάδα, για τα χάλια των...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Βγήκε, λέει η ΕΕ, πριν κάτι μήνες και καταδίκασε την Ελλάδα, για τα χάλια των... σιδηροδρόμων της.
"Μπράβο", λοιπόν στην ΕΕ, που εμφανίζεται να ανησυχεί, για τις ατασθαλίες των κυβερνήσεων μας και που θέλει να μας βάλει σε τάξη.
Κάπως έτσι το εξέλαβαν πολλοί και ξαφνικά νομιμοποιήθηκαν, στις συνειδήσεις μας,  οι εντολές της, για ιδιωτικοποιήσεις -πιο σωστά, για αισχρό ξεπούλημα- των σιδηροδρόμων μας, σε μία Ιταλική χρεωκοπημένη εταιρία, που απλώς έκοβε εισιτήρια και τσέπωνε τα κέρδη. Για επενδύσεις των κερδών, ούτε λόγος.
Όμως, η "καλή και άψογη" ΕΕ δεν διέταξε την Ελλάδα να προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις χωρίς λόγο, ούτε επέβαλε πρόστιμα, λόγω ανησυχίας, για την ασφάλεια των Ελλήνων.
Σκοπός της ήταν και είναι η ελεύθερη διακίνηση των εμπορευμάτων, που κατέχουν τα διάφορα "συνεργαζόμενα" με την ΕΕ, λόμπι. Απαραίτητη προϋπόθεση, γι΄αυτό, είναι η διασύνδεση ΟΛΩΝ των Ευρωπαϊκών σιδηροδρομικών δικτύων και η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων κάθε είδους.
Με τα χάλια του Ελληνικού δικτύου αυτή η μεταφορά ήταν άκρως επικίνδυνη και η διασύνδεση ήταν απαγορευτική. Πόσω μάλλον, αν μεταφέρεις και στρατιωτικό υλικό.
Επιπλέον, το κόστος μεταφοράς αυξανόταν, για τις εταιρίες.
Έτσι επιβλήθηκαν τα πρόστιμα! Όχι επειδή μας αγάπησε η ΕΕ και φροντίζει για την ασφάλεια μας! Χ@σμένους μας έχει!
Και κάτι τελευταίο, που το έχω απορία, από χθες.
Για ποιον λόγο προκλήθηκε αυτή η έκρηξη με την σύγκρουση των τρένων;;
Τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία, που προκάλεσε θερμοκρασίες πάνω από 1300 βαθμούς Κελσίου;;
Ρωτήθηκε κανείς;;

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση