GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

18,1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! ΠΟΙΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ πήρε το (μυθικό) κτήμα του Κοντομηνά στην Αργολίδα...

Στον εφοπλιστή Γιώργο Προκοπίου πέρασε έναντι 18,1 εκατ. ευρώ - σύμφωνα με πληροφορίες - τμήμα του μυθικού κτήματος του Δημήτρη Κοντομηνά στ...


Στον εφοπλιστή Γιώργο Προκοπίου πέρασε έναντι 18,1 εκατ. ευρώ - σύμφωνα με πληροφορίες - τμήμα του μυθικού κτήματος του Δημήτρη Κοντομηνά στην Αργολίδα καθώς ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, που ήταν προγραμματισμένος για χθες, ολοκληρώθηκε νωρίτερα με τα δύο μεγαλύτερα κομμάτια να περνούν στην ιδιοκτησία του.

Πρόκειται για μια έκταση 380 στρεμμάτων περίπου που αποτελούν και το καλύτερο κομμάτι του κτήματος καθώς σε αυτή περιλαμβάνεται και το παραλιακό μέτωπο του.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι ενώ αρχικά το σφυρί αφορούσε το σύνολο της έκτασης στο Σκάλωμα, στη συνέχεια για ένα μέρος αυτής υπήρξε αναστολή.

Ειδικότερα, εδώ και καιρό είχε προγραμματιστεί να βγει  στο σφυρί όλο το κτήμα, με επισπεύδουσα τη Eurobank, μέσω 8 ταυτόχρονων ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σε βάρος των εταιρειών «Ελληνικαί Ξενοδοχειακαί Τουριστικαί και Γεωργικαί Επιχειρήσεις Garden Beach» και «Διευρωπαϊκή Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων – Οικονομοτεχνικών Μελετών – Τουριστικών και Εμπορικών Επιχειρήσεων», συμφερόντων, κατά το παρελθόν του Δημήτρη Κοντομήνα.

Η συνολική τιμή πρώτης προσφοράς είχε διαμορφωθεί στα 15,9 εκατ. ευρώ. Πριν λίγες μέρες ωστόσο υπήρξε αναστολή για τους δύο από τους πλειστηριασμούς σε βάρος της «Ελληνικαί Ξενοδοχειακαί Τουριστικαί και Γεωργικαί Επιχειρήσεις Garden Beach».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση