GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! Παραιτείται ο (μουσουλμάνος) δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν...

Την παραίτησή του κατέθεσε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν. Σύμφωνα με πληροφορίες  ο δήμαρχος ...


Την παραίτησή του κατέθεσε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν. Σύμφωνα με πληροφορίες  ο δήμαρχος επικαλέστηκε λόγους υγείας, υποβάλλοντας έγγραφη παραίτηση.

Επί της ουσίας, ο δήμαρχος δεν ασκούσε τα καθήκοντά του τους τελευταίους μήνες, απουσιάζοντας από το Δημαρχείο, τα Δημοτικά Συμβούλια, αλλά ακόμη κι από την πρόσφατη εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει κόντρες με πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς, συλλόγους και δημότες, προβάλλοντας αστοιχείωτες κατηγορίες δημόσια, ακόμη και περί σύστασης εγκληματικών οργανώσεων. Κατά τη διάρκεια της θητείας του είχε διαγράψει αντιδημάρχους και στενούς συνεργάτες του.

Μετά την παραίτηση, η οποία πρέπει να γίνει αποδεκτή από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, το αυτοδιοικητικό του μέλλον παραμένει με ερωτηματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση