GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗ! ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ (σε ζωντανή μετάδοση) ο υφ. Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος...

Αρκούσε τελικά μία μόνο εμφάνιση του υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου, στο σταθμαρχείο της Λάρισας, μία τοποθέτηση εργαζόμενου απέν...


Αρκούσε τελικά μία μόνο εμφάνιση του υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου, στο σταθμαρχείο της Λάρισας, μία τοποθέτηση εργαζόμενου απέναντι του και μερικές επίμονες ερωτήσεις μίας δημοσιογράφου, για να καταρριφθεί όλη η κυβερνητική προπαγάνδα γύρω από τον τοπικό χειρισμό του σταθμού που παρακολουθεί μόνο για 8 χλμ. τα τρένα και βαφτίζεται ψευδώς «τηλεδιοίκηση».

Ο υφυπουργός Μεταφορών βρέθηκε, μπροστά στις κάμερες, στο σταθμαρχείο της Λάρισας, με σκοπό όπως υποστήριξε «να μην αφήσουμε κανέναν να παραπληροφορεί».

Στη συνέχεια άρχισε τα  ψεύδη, παρουσιάζοντας τον ηλεκτρονικό πίνακα του τοπικού χειρισμού, που παρακολουθεί τα τρένα μόνο για 8χλμ γύρω από τον σταθμό της Λάρισα, ως «τηλεδιοίκηση»:

«Είμαστε στο σταθμαρχείο για να δείξουμε ότι το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί και λειτουργούσε και τη νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος αλλά δυστυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε» υποστήριξε ο υφυπουργός Μεταφορών.

Πρόκειται για το ίδιο ψέμα που χρησιμοποίησε ο Υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και χρησιμοποιεί συνεχώς ο νέος Υπουργός Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο του onlarissa.gr, εργαζόμενος στο σταθμαρχείο, εξηγούσε στις ίδιες κάμερες, τι ακριβώς είναι αυτό που ο υφυπουργός έδειχνε ως «τηλεδιοίκηση»: «Αυτό δεν είναι τηλεδιοίκηση, αυτός είναι τοπικός χειρισμός. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση, είναι τοπικός χειρισμός. Βλέπει 3,5 χιλιόμετρα από την έξοδο του σταθμού. Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ».

Μία δημοσιογράφος ρωτάει επίμονα αν ο τοπικός χειρισμός είναι τηλεδιοίκηση. Ο εργαζόμενος επιμένει ότι είναι τοπικός χειρισμός, την ώρα που ο Υφυπουργός προσπαθεί να υποστηρίζει ότι είναι τηλεδιοίκηση.

«Η τηλεδιοίκηση βγήκε τελείως εκτός από τον Ιούλιο του 2019. Αλλά και μέχρι το 2019 που λειτουργούσε, υπολειτουργούσε. Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν λειτουργεί» συνεχίζει ο εργαζόμενος.

Ο υφυπουργός ξαναπροσπαθεί να βαφτίσει «τηλεδιοίκηση» τον τοπικό χειρισμό, πριν υποχρεωθεί, από τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, να αναφέρει ότι «η τηλεδιοίκηση θα είναι έτοιμη περίπου στο τέλος Σεπτεμβρίου».

Σε νέα ερώτηση, για το πού βρίσκεται η πραγματική τηλεδιοίκηση, ο εργαζόμενος απαντάει ότι βρίσκεται «στον χώρο που επισκευάζεται» και όχι στον χώρο όπου βρίσκονται για τις δηλώσεις, μαζί με τον Υφυπουργό. Δηλαδή στον χώρο που δεν επισκευάστηκε ποτέ από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι το έγκλημα στα Τέμπη. Σε εκείνο το σημείο, παρεμβαίνει ένας άνδρας που βρίσκεται δίπλα στον Υφυπουργό και λέει στον εργαζόμενο «τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση