GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήπως, φωτιά με τις ασημί αποχρώσεις οφείλεται σε πυρηνικά απόβλητα; Από πού έφυγε και πού πήγαινε η εμπορική αμαξοστοιχία;

Της Ιωάννας Υψηλάντη Συνεχίζω να ρωτάω. - Από πού έφυγε και πού πήγαινε η...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Συνεχίζω να ρωτάω.
- Από πού έφυγε και πού πήγαινε η... εμπορική αμαξοστοιχία;;
- Τι μετέφερε;;
- Γιατί τσιμεντώθηκε ο χώρος γύρω από την καταστροφή των τρένων, άρον-άρον;;
- Γιατί η φωτιά εκδηλώθηκε,  στο δεύτερο βαγόνι (πρώτο, μετά την μηχανή) αφήνοντας άθικτη, από φωτιά, την μηχανή του εμπορικού;; Προφανώς, εκεί βρισκόταν η αιτία.
Μέχρι σήμερα, κανένας ειδικός δεν έχει δώσει κάποια εξήγηση, για το υλικό, που προκάλεσε την φωτιά. Ή δεν θέλει να δώσει.
Έχουν αποκλείσει, απλώς, το φυσικό αέριο, τον ηλεκτρισμό, τα πυρομαχικά και μιλούν για "κάποιο είδος καυσίμου", χωρίς να μπορούν να το προσδιορίσουν.
Μέχρι και σήμερα, κανένας κυβερνητικός εκπρόσωπος, ή υπουργός, ή αρμόδιος, για τις έρευνες, δεν έχει κάνει καν νύξη του θέματος.
Μέχρι σήμερα, κανένας εισαγγελέας, δεν έχει διατάξει την δημόσια κοινοποίηση του δρομολογίου της εμπορικής αμαξοστοιχίας, ούτε διέταξε έρευνα, για τις συνθήκες πρόκλησης της φωτιάς.
Είναι βέβαιο ότι οι αρχές γνωρίζουν. Γι΄αυτό και έριξαν πίσσα και τσιμέντο, στον τόπο του δυστυχήματος.
Μήπως, φωτιά με τις ασημί αποχρώσεις οφείλεται σε πυρηνικά απόβλητα;; Λέω μήπως!

1 σχόλιο

  1. Νικος μανιατης14 Μαρ 2023, 7:50:00 π.μ.

    φ Ω Τ Ι Α και Τ Σ Ε Κ Ο Υ Ρ Ι στους Π Ρ Ο Σ Κ Ι Ν Η Μ Ε Ν Ο Υ Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση