GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ! ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ το μυστήριο για το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη...

Πυκνώνει το μυστήριο του φορτίου της μοιραίας εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την επιβατική στα Τέμπη, προκαλώντας τον θάνατο 57...


Πυκνώνει το μυστήριο του φορτίου της μοιραίας εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την επιβατική στα Τέμπη, προκαλώντας τον θάνατο 57 ανθρώπων.

Τέσσερις πυροσβέστες υπέστησαν εγκαύματα μέσα από τις στολές τους κατά τις προσπάθειες διάσωσης επιβατών του φονικού τρένου στα Τέμπη.

Οι πυροσβέστες, οι οποίοι επιχειρούσαν επί ημέρες στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη, εμφάνισαν σοβαρά χημικά εγκαύματα από άγνωστη, μέχρι στιγμής ουσία, και 8 ημέρες μετά προσήλθαν στο νοσοκομείο της Λάρισας με τους δύο να βγαίνουν σε αναρρωτική άδεια.

Oι δύο από τους πυροσβέστες εμφάνισαν εγκαύματα γ’ βαθμού σε καρπό και δάχτυλα, και β’ σε κνήμη και δάχτυλα ποδιού.

Τα τρία σενάρια για τη μυστηριώδη ουσία
Το ερώτημα που πλανάται αφορά στην προέλευση της μυστηριώδους ουσίας, η οποία παραμένει άγνωστη, ενώ τα τρία επικρατέστερα σενάρια για το τι προκάλεσε τα χημικά εγκαύματα είναι:

1. Να ήρθαν σε επαφή με φρέον, το ψυκτικό υγρό κλιματιστικών, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιων που αναπτύχθηκαν στο σημείο.
2. Από λάδια μετασχηματιστών τρένου
3. ή από ραδιενεργό χημικό υγρό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει πληροφορία για το ποιο είναι το υλικό, το οποίο χρησιμοποιείται στη βιομηχανίες και ενδέχεται κάποιος να το μετέφερε προκειμένου να το παραδώσει σε κάποιο εργοστάσιο, χωρίς προηγουμένως να δηλώσει την επικινδυνότητά του.

Το μέγεθος και η μορφή της έκρηξης που προκάλεσε το έγκλημα στα Τέμπη, είχε προκαλέσει τεράστια ερωτηματικά από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το βίντεο της σύγκρουσης και ειδικότερα για το τι μπορεί να μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και μένει ακόμα αναπάντητο αν σε αυτό το φορτίο θα μπορούσε να οφείλεται η εκτόξευση του αριθμού των θυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση