GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ με πασίγνωστη ηθοποιό! Της απαγορεύτηκε η είσοδος σε ξενοδοχείο της Αθήνας...

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Μπάντερ Σά...


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Μπάντερ Σάμας.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με ένα μωρουδιακό κορμάκι που έγραφε «έρχεται σύντομα» και στη λεζάντα έγραψε το εξής: «Είμαστε ευλογημένοι κι ενθουσιασμένοι».

Μάλιστα, η ηθοποιός μίλησε στο TMZ και είπε πως «είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έρχεται το νέο μέλος της οικογένειάς μας και ανυπομονούμε για αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας».

Οι πρώτες φήμες για μια πιθανή εγκυμοσύνη της 36χρονης είχαν κυκλοφορήσει πριν από περίπου 2 μήνες, καθώς σε όλες της τις δημόσιες εμφανίσεις, φρόντιζε να φοράει φαρδιά ρούχα, που κάλυπταν την κοιλιά της.

Το ζευγάρι ανέβηκε πέρυσι τα σκαλιά της εκκλησίας, με την ηθοποιό να κάνει γνωστή την ευχάριστη είδηση την ημέρα των γενεθλίων της. Ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού, λίγο πριν την καραντίνα, ενώ τον Νοέμβριο του 2021 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

«Πόρτα» από ξενοδοχείο της Αθήνας
Πλέον, όλοι ελπίζουν για την ταλαντούχο και όμορφη ηθοποιό, ο ερχομός του παιδιού να φέρει και ηρεμία στη ζωή της, καθώς τα τελευταία χρόνια απασχολούσε τα media συνεχώς για τους λάθους λόγους.

Δεν αποτελεί άλλωστε μυστικό πως… λάτρευε τις καταχρήσεις, το αλκοόλ, τις ουσίες και τις ζημιές. Δεν είναι τυχαίο πως έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, ακόμα και στην Αθήνα, καθώς κατά την παρουσία της σε αυτά προκάλεσε ζημιές χιλιάδων ευρώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση