GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΤΑ ΔΥΟ ΦΑΟΥΛ του Αλέξη Τσίπρα...»

Θόδωρος Μαργαρίτης ΤΑ ΔΥΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. Ο Α. Τσίπρας στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του στο MEGA έκανε δύο φάουλ.  1.Την εξευτε...


Θόδωρος Μαργαρίτης
ΤΑ ΔΥΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.
Ο Α. Τσίπρας στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του στο MEGA έκανε δύο φάουλ. 
1.Την εξευτελιστική τιμή πώλησης στους Ιταλούς του ελληνικού σιδηροδρόμου από την κυβέρνηση του, την απέδωσε στις πιέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στις αναγκαστικές επιλογές της εποχής. Ωστόσο το ίδιο επιχείρημα έχουν και τα άλλα κυβερνητικά σχήματα από αλλά κόμματα πού υλοποίησαν μνημονιακές πολιτικές. Δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ πού δεχόταν πιέσεις από τα Ευρωπαϊκά κέντρα!
2. Το αίτημα απομάκρυνσης Καραμανλή από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ- σωστά επισήμανε η Ράνια Τζίμα -ότι είναι αντιφατικό με το γεγονός ότι ο Νίκος Τόσκας δραματικά υπεύθυνος για την έκταση της τραγωδίας στο Μάτι μπήκε τελικά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως η αντίφαση αυτή είναι ορατή, χαρακτηριστική και δεν σηκώνει δικαιολογίες.


1 σχόλιο

  1. Τωρα να εξηγησεις οτι,συγκρινεις μια τραγωδια που,ενω ξεκινησε απο τους συνηθεις εμπρηστες,ενα ακραιο καιρικο φαινομενο,ανεδειξε τις διαχρονικες οεοδομικες ατασθαλειες,αφανιζοντας εκατομβη ψυχων,συνπικουρουμενο απο τους μετεπειτα προαχθεντες απο τον Μητσοτακη,κυριους υπευθυνους,απο ενα εγκλημα εκ προμελετης,σε Κουλιστας καφριλους,ειναι ουτοπια.Διαχρονικη ευθυνη και παθογενεια,ειναι να λειτουργει με συνθηκες του παρελθοντος,υποτυπωδως,με σπαταλη πορων,αλλα οχι πολυ κατω απο ανεπιτρεπτη στοιχειωδη ασφαλεια.Οταν αγνοεις εξωδικα,καταγγελιες και μηνυσεις για την ακρα επικινδυνοτητα,τοτε ενα και ενα κανουν δυο.Εκτος εαν,απο συνηθη μεγαλοιδεατισμο,επαρση και αμβλυνοια,θεωρησατε οτι ο σταθμαρχης ειναι σουπερμαν δικην Χ"δακη,αρα ενας στη βαρδια,και πολυς ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση